Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky
Skvelá Cena

Eukanuba Dog Dry Dermatosis Adult All Breeds Chicken granule pre psov s kuracím mäsom 12 kg

Značka: EUKANUBA
42979
44.96

Najniższa cena za 30 dni: €44.70

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

EUKANUBA Dermatosis FP 5 kg granule pre psov je vysoko špecializovaný prípravok, ktorý bol vyvinutý pre domáce zvieratá trpiace zápalovými ochoreniami kože. Jedinečná receptúra bez konzervantov, farbív a aróm je bezpečná aj v prípade potravinových intolerancií. Krmivo je bohaté na nenasýtené mastné kyseliny omega 3 a 6, ktoré zlepšujú zdravie citlivých tkanív vášho psa. Prídavok prebiotík uľahčuje vstrebávanie cenných zložiek a fungovanie tráviaceho traktu
EUKANUBA Dermatosis FP Response Formula je vysoko kvalitná zmes ingrediencií pre psov trpiacich zápalmi kože a potravinovou intoleranciou. Jedinečnosť tejto receptúry je v tom, že obsahuje bielkoviny z rýb, sacharidy zo zemiakov a zvýšený obsah omega-3 a 6 mastných kyselín, ktoré zlepšujú kvalitu kože a srsti. Dermatosis FP obsahuje prebiotiká prírodného pôvodu a FOS, ktoré podporujú tráviaci systém a vstrebávanie živín, uľahčujú trávenie.

Dermatosis FP obsahuje prebiotiká a FOS, ktoré podporujú tráviaci systém a vstrebávanie živín, čím uľahčujú trávenie. V prípade potravinovej alergie používajte EUKANUBA Dermatosis FP Response Formula 3 až 8 týždňov, po vymiznutí príznakov môžete pokračovať v používaní. V prípade dermatitídy sa odporúča podávať až 2 mesiace; dlhodobé používanie EUKANUBA Dermatosis FP Response Formula vyžaduje konzultáciu s veterinárnym lekárom. Bez pridania umelých farbív, aróm a konzervačných látok

zloženie:

zemiaky, rybia múčka, sumec, živočíšny tuk, sušená repná dužina, enzýmy absorbované rybami, hydrogénfosforečnan vápenatý, uhličitan draselný a vápenatý, hexametafosforečnan sodný, dl-metionín.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Ryba
Metabolická energie (%):
0
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.15
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme