Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

EUKANUBA Dog Dry Base Senior Large Breeds Lamb & Rice 2,5 kg

Značka: EUKANUBA
64578
15.79

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
2.5 kg
€ 3

15.79 €

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné a vyvážené krmivo pre psov

Kompletné a vyvážené suché krmivo, ktoré je ideálne pre starších psov veľkých plemien, ako je nemecký ovčiak, labrador, rotvajler a zlatý retriever. Správne vyvážená receptúra sa skladá z najkvalitnejšieho jahňacieho mäsa a ryže, ktorá je ľahko stráviteľná a odporúčaná pre psov s citlivým žalúdkom. Krmivo je bohaté na zmes vlákniny s prebiotikami a repnou dužinou, ktorá prispieva k zdravému tráveniu. Krmivo je navyše obohatené o prírodný zdroj glukosamínu a vápnika, ktorý prispieva k udržaniu zdravých kĺbov a pevných kostí. Kuracie a jahňacie mäso, ktoré sú zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín, zase podporujú rozvoj pevných a štíhlych svalov. Krmivo obsahuje unikátne šesťhranné granule, ktoré v kombinácii so systémom zubnej starostlivosti DentaDefense pomáhajú udržiavať zdravé zuby a ďasná vášho maznáčika. Vďaka prírodným zdrojom Omega 6 a Omega 3 mastných kyselín krmivo zaisťuje zdravú kožu a lesklú srsť. Kurkuma je prírodný zdroj antioxidantov a má pozitívny vplyv na imunitný systém psa.

Zloženie :

sušené kuracie a morčacie mäso, jahňacie mäso (14 %), ryža (14 %), kukurica, cirok, jačmeň, bravčový tuk, rybia múčka, sušená repná dužina (2,6 %), kuracie omáčka, sušené celé vajcia, minerálne látky (vrátane hexametafosfátu sodného 0,34 %), fruktooligosacharidy (0,25 %), rybí tuk, mannanoligosacharidy (0,13 %), kurkuma (0,1 %), sušené pivovarské (získaný zo živočíšnych tkanív) (0,04 % ), chondroitín sulfát (0,004 %)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
EUKANUBA Dog Dry Base Senior Large Breeds Lamb & Rice
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.12
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.45
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme