Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Dog Dry Base Senior All Breeds Lamb & Rice granule pre psov jahňacie s ryžou 2,5 kg

Značka: EUKANUBA
43234
13.57

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo značky Eukanuba obsahuje mnoho živín, ktoré pozitívne ovplyvňujú vývoj vášho domáceho maznáčika.

Jahňacie mäso je ľahko stráviteľné a vhodné aj pre psov s citlivým žalúdkom. Krmivo Eukanuba poskytuje optimálnu dennú dávku bielkovín, tukov, sacharidov, dôležitých vitamínov a minerálov potrebných pre zdravie a pohodu vášho psa. Obsahuje vysoko kvalitné suroviny a veľké množstvo živočíšnych bielkovín.

Stopercentne kompletné a vyvážené krmivo pre všetkých dospelých a starších psov s ľahko stráviteľným jahňacím mäsom pre vynikajúci stav kože a srsti.

ImunoHealth Podporuje imunitný systém a stimuluje každodennú prirodzenú regeneráciu zdravých buniek. Obsahuje dôležité antioxidanty, ako je vitamín E.
  • FlexMobility (podložka/spánok JMS) Pomáha udržiavať zdravé kĺby - zraniteľné oblasti u starších psov a veľkých plemien. Obsahuje glukosamín a chondroitín sulfát, ktoré zaisťujú pružnosť a pevnosť kĺbovej chrupavky.
  • WeightControl Pomáha udržiavať zdravú telesnú hmotnosť a znižovať nadváhu. Obsahuje menej tuku a L-karnitín, ktorý pomáha spaľovať tuk a udržovať svalovú hmotu
  • CoatCare+ Podporuje hustú a lesklú srsť, pomáha udržiavať zdravú kožu a podporuje prirodzený proces hojenia. Obsahuje kyselinu gama-linolénovú (GLA) a optimálny pomer omega-6 a omega-3 mastných kyselín.
  • DigestiCare+ Zaisťuje zdravý tráviaci systém a zdravé črevá, podporuje vynikajúce vstrebávanie živín. Obsahuje mierne fermentovateľnú vlákninu (repná dužina + FOS)
  • Starostlivosť o zuby (zubný kameň) Udržuje zdravé zuby tým, že znižuje tvorbu zubného kameňa. Chrumkavé granule pomáhajú odstraňovať zubný povlak a špeciálna kombinácia minerálov zabraňuje tvorbe zubného kameňa.
  • Hladiny vitamínov
  • Zdravé kĺby

    Zloženie:

    dehydrované kuracie a morčacie mäso (prirodzený zdroj glukosamínu a chondroitín sulfátu), jahňacie mäso (19 %) , ryža (19 %), cirok, jačmeň, kukurica, sušená repná dužina (2,5 %), hydrolyzované živočíšne bielkoviny, živočíšny tuk, sušené celé Vajcia, pivovarské sušené droždie, chlorid draselný, 7 sodný, hexametafosfát sodný, rybí tuk, uhličitan vápenatý
  • Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Hmotnost obalu (kg):
    2.5
    Produktová řada:
    EUKANUBA Senior All Breeds Lamb & Rice
    Velikost mazlíčka:
    Všechna
    Značka:
    EUKANUBA

    Určení

    Životní fáze:
    Senior
    Speciální požadavky:
    Senior
    Věk mazlíčka od:
    12. měsíce

    Složení

    Bílkoviny (%):
    27
    Druh bílkovin:
    Jehněčí
    Tuky (%):
    12
    Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

    Recenzie

    Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

    Napísať recenziu

    Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

    Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme