Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Dog Dry Base Senior All Breeds Lamb & Rice 12 kg granule pre psov

Značka: EUKANUBA
43199
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €50.26

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
2.5 kg
€ 4

11.95 €

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Eukanuba Mature & Senior All Breeds je kompletné a vyvážené krmivo pre psov všetkých plemien starších ako 7 rokov, ktorí dávajú prednosť jahňaciemu. Obsahuje všetky potrebné živiny, ako sú bielkoviny, tuky a sacharidy, v optimálne vyváženom množstve a pokrýva dennú potrebu vitamínov a minerálnych látok. Vysoko kvalitné suroviny v krmive sú ľahko stráviteľné a pomáhajú udržiavať čistú, zdravú kožu a hodvábne lesklú srsť. Desaťročné pozorovanie účinkov krmiva Eukanuba na psov ukazuje, že môžu žiť dlhšie, než je priemer! Váš verný priateľ si zaslúži čo najdlhší život. Desať rokov pozorovania ukazuje, že krmivá Eukanuba pomáhajú predĺžiť život psov. Toto výnimočné krmivo v kombinácii so správnou starostlivosťou o psa vám zaistí, že váš maznáčik bude s vami ešte dlhšie! Vzhľadom k vysokému obsahu energie sa tento výrobok odporúča aj na kŕmenie gravidných a dojčiacich súk.

Zloženie:

sušené kuracie mäso a morčacie mäso (prírodný zdroj glukosamín sulfátu a chondroitín sulfátu), kukurica, ciroková múka, sušené repné rezne (2,5%), hydrolyzát zvieracej bielkoviny, raž (19%), sušené celé vajcia,-chlór oligosacharidy (0,47%), uhličitan vápenatý, hexametafosforečnan sodný, jahňacie mäso (19%), živočíšny tuk, rybí tuk, jačmeň, pivné kvasnice.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
EUKANUBA Senior All Breeds Lamb & Rice
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
12
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme