Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Dog Dry Base Adult Small & Medium Breeds Lamb & Rice 12 kg granule pre psov

Značka: EUKANUBA
43208
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Eukanuba Adult Small & Medium Breed je kompletné vyvážené krmivo pre psov malých a stredných plemien, preferujúce jahňacie mäso. Obsahuje všetky potrebné živiny, ako sú bielkoviny, tuky a sacharidy, v optimálne vyváženom pomere a pokrýva dennú potrebu vitamínov a minerálnych látok. Vysoko kvalitné zložky sú ľahko stráviteľné a podporujú rozvoj čistej, zdravej kože a hodvábne lesklej srsti. Desaťročné pozorovanie vplyvu Eukanuby na psov ukazuje, že môžu žiť dlhšie, než je priemer! Váš verný priateľ si zaslúži čo najdlhší život. Desať rokov pozorovania ukazuje, že krmivá Eukanuba pomáhajú predĺžiť život psov. Toto výnimočné krmivo v kombinácii so správnou starostlivosťou o psa vám zaistí, že váš maznáčik bude s vami ešte dlhšie!

Zloženie:

sušené kuracie a morčacie mäso, jahňacie mäso (14%), živočíšne tuky, sušené repné rezne (2,6%), hydrolyzát zvieracej bielkoviny, ryža (14%), sušené celé vajcia, rybia múčka, chlorid, chlorid draselný, vápnik uhličitan, metahexafosfát, frukto-oligosacharidy (0,26%), rybí tuk, kukurica, ciroková múka, jačmeň,.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
Eukanuba Adult Small & Medium Breed
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.35
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme