Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

EUKANUBA Daily Care Adult Sensitive Digestive všetky plemená Chicken Sensitive Digestive Tract 2,3 kg

Značka: EUKANUBA
64580
14.74

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
2.3 kg
€ 3

14.74 €

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre dospelé psy s citlivým tráviacim traktom

EUKANUBA Daily Care je suché krmivo pre dospelé psy s citlivým tráviacim traktom, ideálne pre psov s citlivým žalúdkom. Obsahuje ľahko stráviteľnú ryžu, ktorá je ľahko stráviteľná a upokojuje podráždenie čriev. Krmivo je 100% kompletné a vyvážené a poskytuje vášmu psovi všetky potrebné živiny. Špeciálna zmes prebiotík FOS a MOS, butyrát sodný a repné rezne podporujú zdravé trávenie. Prírodné zdroje Omega-6 a Omega-3 mastných kyselín prispievajú k zdraviu kože a srsti. Vápnik udržuje kosti zdravé, zatiaľ čo špeciálny tvar granúl a unikátny systém DentaDefense pomáhajú udržiavať zdravé zuby. Hlavnou prednosťou krmiva sú starostlivo vybrané suroviny pre psy s jemným žalúdkom. Prebiotiká FOS a MOS, butyrát sodný a repné rezne pomáhajú udržiavať zdravú črevnú flóru a podporujú trávenie. Krmivo obsahuje čerstvé kuracie mäso, ktoré je zdrojom kvalitných bielkovín a pomáha udržovať čistú svalovú hmotu. Vápnik zaisťuje zdravé kosti a Omega-6 a Omega-3 prispievajú k zdraviu kože a srsti. Špeciálny tvar granúl a unikátny systém DentaDefense pomáhajú udržiavať zdravé zuby.

Zloženie: < /b>

sušené kura a morčacie mäso (21 % z toho 13 % kura), ryža (21 %), kukurica, cirok, bravčový tuk, čerstvé kura (4 %), sušená repná dužina (3,3 %) , minerálne látky (vrátane hexametafosforečnanu sodného 0,38 %), rybia múčka, kuracia omáčka, sušené celé vajcia, fruktooligosacharidy (0,4 %), mananoligosacharidy (0,14 %), sušené pivovarské kvasnice, mikroenka %), ľanové semienko

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.3
Produktová řada:
Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
22.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme