Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Cat Adult Sterilised/Weight Control Rich in Chicken 10 kg granule pre mačky

Značka: EUKANUBA
43329
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €40.21

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Táto vysoko kvalitná potravina obsahuje 87 % živočíšnych bielkovín (z celkového množstva bielkovín), čo umožňuje budovať a udržovať suchú svalovú hmotu, čo by s rastlinnými bielkovinami nebolo možné. EUKANUBA Sterilised/Weight Control Chicken Rich 1+ je vyvážené, kompletné a prvotriedne krmivo, ktoré udržuje vašu mačku zdravú a fit. Jedným z dôležitých aspektov tejto výzvy je optimálna kontrola hmotnosti. Vďaka obmedzenému obsahu tukov a L-karnitínu tento výrobok podporuje spaľovanie tukov a chudnutie a udržuje úbytok hmotnosti vašej mačky. Toto krmivo obsahuje aj repnú dužinu (mierne fermentovateľnú vlákninu), ktorá podporuje účinné vstrebávanie živín. Zatiaľ čo strava s nízkym obsahom horčíka pomáha udržiavať močové cesty zdravé, antioxidant pomáha podporovať imunitný systém mačky. Krmivo EUKANUBA pre dospelých psov obsahuje optimálny pomer omega-3 a omega-6 mastných kyselín, ktoré podporujú zdravie kože a lesk srsti - pre úplne nádherný vzhľad. Vápnik a ďalšie dôležité minerály obsiahnuté v zložení navyše prospievajú silným kostiam a zdravým zubom. Kŕmenie vašej mačky špičkovým krmivom EUKANUBA prispieva k jej vynikajúcej pohode a skvelému vzhľadu.

Zloženie:

Sušené kuracie a morčacie mäso: 38 % (kuracie mäso: 22 %; prírodný zdroj taurínu), kukurica, kukuričná krupica, cirok, živočíšny tuk, sušené celé vajcia, sušená repná dužina (2,8 %), hydrolyzované živočíšne bielkoviny, fruktooligosacharidy (0,68 %), sušené pivo (0,43 %), uhličitan vápenatý, chlorid sodný
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
12.75
Vápník (%):
1.05
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme