Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

DREAMIES Mega Pack 4x180g mačacia maškrta s lahodným syrom

Značka: DREAMIES
46588
15.66

Najniższa cena za 30 dni: €14.75

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
DREAMIES Mega Pack 4x180g - lahodné placky pre mačky staršie ako 8 týždňov

Táto maškrta, vyvinutá odborníkmi na výživu a veterinári z WALTHAM™ Animal Nutrition Center, je perfektná desiata, ktorá nielen uspokojí apetít vašej mačky. , ale tiež podporuje jej zdravie a vitalitu vďaka obsahu vitamínov a minerálov. Každá sušienka Dreamies obsahuje iba 2 kcal, čo z nej robí ideálnu desiatu pre mačky, ktoré sa starajú o svoju postavu. Dreamies™ je tiež skvelou voľbou pre majiteľov, ktorí venujú pozornosť zloženiu svojho maznáčika. Syrové placky neobsahujú umelé arómy a zloženie je bez umelých dochucovadiel. S 2,2% sušeného syrového prášku, čo zodpovedá 4% syra, je Dreamies™ s Delicious Cheese výnimočne aromatický a chutný pre vašu mačku. Dreamies obsahuje 22% bielkovín, 22% tuku a 9,0% anorganickej hmoty. Placky tiež obsahujú 2% hrubej vlákniny. Zloženie placiek zahŕňa okrem iného obilniny, oleje a tuky, mäso a živočíšne produkty, minerály, rastlinné bielkovinové extrakty a tiež mlieko a mliečne výrobky. Odporúčané denné množstvo krmiva pre dospelé mačky je do 20 kusov denne a pre mačiatka (staršie ako 8 týždňov) až 6 kusov denne. Primerane znížte dávku hlavného jedla. Placky by mali byť skladované na suchom a chladnom mieste a po otvorení balenia uchovávajte dobre uzavreté a spotrebujte do 8 týždňov.

Zloženie:

obilniny, oleje a tuky, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, minerálne látky, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, mlieko a mliečne výrobky (vrátane 2, 2 % sušeného syrového prášku, čo zodpovedá 4 % syra). Kalória: 408 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.72
Značka:
DREAMIES
Nejvhodnější výrobek v řadě:

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme