Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

DREAMIES kapsičky s lososom pre mačky 6x 60 g

Značka: DREAMIES
32901
8.95

Najniższa cena za 30 dni: €8.81

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dreamies with Salmon 6 x 60 g (360 g) sú chrumkavé maškrty pre mačky staršie ako 8 týždňov

Táto maškrta obsahuje lahodnú jemnú náplň s príchuťou lososa, ktorá mačky priťahuje. Placky Dreamies majú iba 2 kcal na kus, takže sú ideálne ako desiata medzi jedlami alebo ako odmena za dobré správanie. Dreamies, vyvinutý odborníkmi na výživu a veterinári z WALTHAM Institute, obsahuje vitamíny a minerály, ktoré prispievajú k zdraviu a vitalite vašej mačky. Dreamies s lososom je vynikajúcou voľbou pre mačiatka staršie ako 8 týždňov, pretože obsahuje zložky živočíšneho a rastlinného pôvodu, ďalej oleje a tuky, minerály a proteínové extrakty. Toto zloženie poskytuje mačkám optimálnu výživu a podporuje pohyb. Vďaka tejto maškrte môžu mačiatka objavovať nové príchute a ich páni môžu vidieť, ako si ich obľúbenci radi okusujú maškrty. Dreamies je produkt bez umelých príchutí, ktorý mačkám poskytuje zdravú nízkokalorickú desiatu.

Zloženie:

obilniny, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, oleje a tuky, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, minerálne látky. Kalória: 408 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.06
Značka:
DREAMIES

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Rostlinné produkty
Tuky (%):
22
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme