Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

DREAMIES 6x60 g mačacia maškrta s lahodným kuracím mäsom

Značka: DREAMIES
32900
8.95

Najniższa cena za 30 dni: €8.90

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
DREAMIES sú lahodné a chrumkavé placky pre vašu mačku

DREAMIES mačacie maškrty s kuracím mäsom sú lahodné a chrumkavé placky, ktoré sú ideálnou pochúťkou pre mačky staršie ako 8 týždňov. Boli vyvinuté odborníkmi na výživu a veterinári z WALTHAM™ Pet Nutrition Center, vďaka čomu sú nielen chutné, ale taktiež podporujú zdravie a vitalitu vašej mačky. Kuracia sušienka One Dreamies obsahuje iba 2 kcal, čo z nej robí dokonalú ľahkú pochúťku pre vašu mačku. Dreamies™ navyše vďaka obsahu vitamínov a minerálov pomáha udržať vašu mačku zdravú. Dreamies™ with Delicious Chicken je úplne prírodný produkt bez pridaných umelých príchutí. Ich zloženie je bohaté na mäso a živočíšne produkty (vrátane 4 % kuracieho), obilniny, oleje a tuky, ďalej produkty rastlinného pôvodu a rastlinné bielkovinové extrakty. Odporúčame kŕmiť až 20 kusov denne pre dospelé mačky a až 6 kusov denne pre mačiatka. Pred podávaním znížte množstvo hlavného jedla. Dreamies™ by mal byť skladovaný na suchom a chladnom mieste a mal by byť spotrebovaný do 4 týždňov po otvorení.

Zloženie:

obilniny, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (vrátane 4 % kuracieho), oleje a tuky, rastlinné produkty, rastlinné bielkovinové extrakty, minerálne látky. Kalória: 416 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.06
Značka:
DREAMIES

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
34.5
Tuky (%):
20
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme