Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

DREAMIES 6x60 g mačacia maškrta s lahodným hovädzím mäsom

Značka: DREAMIES
32903
10.09

Najniższa cena za 30 dni: €10.09

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
DREAMIES Treats with Beef sú lahodné maškrty pre mačky

Tento produkt je určený pre mačky staršie ako 8 týždňov a je dokonalým doplnkom stravy vášho maznáčika. Jedna sušienka Dreamies obsahuje iba 2 kcal, takže ju môžete dať svojej mačke bez obáv o jej váhu. Táto maškrta tiež obsahuje vitamíny a minerály, ktoré podporujú zdravie a vitalitu vášho maznáčika. Dreamies Treats with Beef sú bez umelých aróm a zloženie produktu je bohaté na mäso a živočíšne produkty, oleje a tuky, obilniny, rastlinné produkty a minerálne látky. Odporúčané denné množstvo krmiva je 20 kusov denne pre dospelé mačky a 6 kusov pre mačiatka. Výrobcovia odporúčajú zodpovedajúcim spôsobom znížiť dávku hlavného jedla.

Zloženie:

mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (vrátane 4 % hovädzieho), oleje a tuky, obilniny, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, minerálne látky. Kalória: 438 kcal/100 g Doplnkové látky / 1 kg: Antioxidanty; Výživové doplnkové látky: Vitamín A: 6460 IU, Vitamín B1: 9,9 mg, Vitamín B2: 16,9 mg, Vitamín B6: 4,4 mg, Vitamín D3: 713 IU, Vitamín E: 64,8 mg, Síran meďnatý pentahydrát: 26,7 mg, Síran manganatý monohydrát: 43,4 mg, Jodid draselný: 2,2 mg, Monohydrát síranu zinočnatého: 193 mg. Analytické zložky (%): proteín: 32; obsah tuku: 25; anorganická hmota: 9; hrubá vláknina: 1,7

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.06
Značka:
DREAMIES

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
34
Tuky (%):
20
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme