Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Dolina Noteci Superfood Konzerva z diviny a hovädzieho mäsa pre psov 400 g

Značka: DOLINA NOTECI
56599
2.15

Najniższa cena za 30 dni: €2.12

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Jeho receptúra vyvinutá v spolupráci so špecialistami na výživu zvierat pozostáva z 80 % mäsa a živočíšnych produktov (40 % diviny, 40 % hovädzieho mäsa).


Okrem toho obsahuje aj čerstvé ovocie a 100% prírodné funkčné zložky, ktoré priaznivo pôsobia na kondíciu a zdravie psa, ako sú novozélandské mušle a morské riasy. Nízko spracované krmivo si zachováva čo najviac vitamínov a iných biologicky aktívnych zložiek obsiahnutých v surovinách. Na prípravu boli použité hodnotné druhy mäsa: Vo voľnej prírode žijúce jelene sa živia divokými rastlinami, listami, trávou, lesnými plodmi a celý život trávia v pohybe. Vďaka zdravej strave a aktívnemu životnému štýlu je ich červené nízkokalorické mäso chudé a dobre sa prekrvuje. Má mimoriadne priaznivý pomer bielkovín a tukov, je bohatá aj na esenciálne nenasýtené mastné kyseliny a železo, ktoré je súčasťou hemoglobínu zásobujúceho telo kyslíkom. Tieto zložky priaznivo pôsobia na imunitný systém a majú protirakovinové vlastnosti. Pretože tieto zvieratá jedia len prirodzenú potravu – v ich zdravom mäse nie sú žiadne antibiotiká ani hormóny. Vďaka tomu ho dobre znášajú alergici. Navyše hra pochádza výlučne z ekologicky neutrálnych, udržateľných zdrojov. Hovädzie – nízkotučné červené mäso, ktorého polovicu tvoria zdravé nenasýtené tuky. Hovädzie mäso je druh mäsa obzvlášť vhodný pre potreby aktívnych psov. Obsahuje kreatín, ktorý zvyšuje cvičebnú kapacitu a L-karnitín, ktorý urýchľuje metabolizmus a regeneráciu po cvičení, ako aj kyselinu linolovú (CLA), ktorá pomáha spaľovať tukové tkanivo a priaznivo pôsobí na stav svalov. Hovädzie mäso poskytuje alanín, aminokyselinu, ktorá chráni svaly pred poškodením, keď telo nedodáva dostatok sacharidov, čím zabraňuje strate svalovej hmoty. Je zdrojom dokonale vstrebateľného železa - zabezpečujúceho správne hospodárenie s krvou, fosforu - udržiavanie kostí a zubov v dobrom stave, zinku - ovplyvňujúceho stav pokožky a selénu - chrániaciho pred oxidačným stresom a vitamínov B, A a E.


zloženie:

divina 40% (mäso), hovädzie mäso 40% (pľúca, pečeň, srdce, mäso 4%, žalúdky), vývar, čučoriedky 2%, brusnice 1,5%, minerály, banán 1%, jablko 0,5%, sušené pivovarské kvasnice 0,3% ( zdroj prebiotík: mananoligosacharidy a b-glukány), semená pšenice 0,1%, semená psyllium, juka mojave, morské riasy, novozélandská mušle 0,02%, glukosamín 0,02%, chondroitín sulfát 0,02%.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Zvěřina
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
7.5
Vápník (%):
0.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme