Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Dolina Noteci Superfood kačacie a prepeličie konzervy pre psov

Značka: DOLINA NOTECI
56596
2.14

Najniższa cena za 30 dni: €2.10

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Receptúra pozostáva z 80 % mäsa a živočíšnych produktov (54 % kačica, 26 % prepelica).


Okrem toho obsahuje aj čerstvé ovocie a prírodné superpotraviny, ako sú novozélandské mušle a morské riasy. Krmivo bolo minimálne spracované, aby bola zachovaná maximálna nutričná hodnota jeho surovín. hydina. Kačice nie sú vhodné pre typický priemyselný chov. Pochádzajú výlučne z malých fariem, kde sa môžu voľne pohybovať a sú kŕmené obilnými zrnami. Kačacie mäso, aj keď je kalorické, obsahuje dostatočné množstvo zdravých tukov a má zdraviu prospešný profil esenciálnych mastných kyselín. Okrem toho poskytuje veľkú dávku železa, ktoré zabraňuje anémii, selénu, ktorý je antioxidantom a zabraňuje rakovine, zinku, ktorý zaisťuje správne fungovanie pokožky a vitamínov skupiny B pôsobiacich na celé telo. Prepelica - výborné, svetloružové mäsko. Vo svaloch týchto vtákov prevládajú dobre vyživované červené svalové vlákna nad bielymi, a keďže sú tenké, prepeličie mäso je v porovnaní s inými druhmi hydiny chúlostivejšie, diétne a odporúčané pre rekonvalescentov. Bohaté na bielkoviny, nízky obsah vody a tuku a nízky obsah cholesterolu. Poskytuje draslík a meď – potrebné pre správne fungovanie nervového systému, fosfor – ktorý sa stará o kosti a zuby a zinok – ktorý zabezpečuje dobrý stav kože a srsti.

zloženie:

kačica 54% (20% mäso, pečeň, srdcia, žalúdky), 26% prepelica, vývar, banán 2%, tekvica 2%, minerálne látky, špenát 0,5%, hruška 0,5%, sušené pivovarské kvasnice 0,3% (zdroj prebiotiká: mananoligosacharidy a beta-glukány), ľanové semienko 0,1 %, semená psyllium, juka mojave, morské riasy, slávka novozélandská 0,02 %, glukosamín 0,02 %, ch 02 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Kachna
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
7.5
Vápník (%):
0.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme