Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Dolina Noteci Super konzervy pre mačky, pstruhy a tuniaky, 85 g

Značka: DOLINA NOTECI
60881
1.27

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Dolina Noteci Superfood konzervy pre mačky


Spája vybrané druhy mäsa a morských plodov – teľacie, kuracie, homáre a krevety – a jedinečné funkčné ingrediencie. Semená novozélandskej zelenej mušle, spiruliny, mäty piepornej, ľanu a senovky gréckej sa vyznačujú cennými vlastnosťami, ktoré ovplyvňujú množstvo funkcií v tele dospelej mačky. Tento vzorec tiež poskytuje základné živiny, ako sú kompletné bielkoviny a n-3 a n-6 polynenasýtené mastné kyseliny, s osobitným dôrazom na kyselinu arachidónovú, EPA a DHA. Ich kvalita a vhodné proporcie majú veľký význam vzhľadom na špecifické požiadavky na výživu mačiek, ktoré sú mäsožravce. 80% z celkového zloženia tvoria mäso a živočíšne produkty, ako aj kôrovce. Konzervy Dolina Noteci Superfood sú chutné a zdravé krmivo pre vašu mačku!

Can Dolina Noteci Superfood pre mačky - Pstruh a tuniak obsahuje:

- 80% mäsa, živočíšnych produktov a kôrovcov, - kompletné bielkoviny a hodnotné mastné kyseliny, t.j. najdôležitejšie živiny pre mačky, - vybrané druhy mäsa a morských plodov s mnohými výhodami a hodnotnými vlastnosťami,

Jedinečné funkčné zložky:

- mušľa novozélandská - ako zdroj glykozaminoglykánov, chráni a regeneruje kĺbovú chrupavku, - ľanové semienko - reguluje tráviace procesy a priaznivo pôsobí na stav kože a srsti, - spirulina - je bohatá na bielkoviny, podporuje rozmnožovanie prospešných črevnú mikroflóru, čím posilňuje imunitu, - mäta pieporná - pomáha pri tráviacich problémoch, vrátane: pri zápche a tráviacich ťažkostiach, - semená senovky gréckej - stimulujú tráviace funkcie tráviaceho traktu a zvyšujú senzorickú atraktivitu potravy, - vysoký obsah vitamínov a minerálov vo vstrebateľnej forme.

zloženie:

pstruh 26% (jatočné telo), tuniak 26% (jatočné telo), hovädzie mäso 15% (pľúca, pečeň, srdce, žalúdky), kuracie mäso 13% (srdce, pečeň), žalúdky, kože), vývar, minerálne látky, ľanové semienko 0,1% , mušľa novozélandská 0,02 %, spirulina 0,02 %, mäta pieporná 0,01 %, semená senovky gréckej 0,01 %.

Analytické komponenty:

hrubý proteín – 11 %, hrubý tuk – 6 %, hrubý popol – 1,5 %, hrubá vláknina – 1 %, vlhkosť – 79 %, vápnik – 0,3 %, fosfor – 0,25 %.

Príslušenstvo:

doplnky stravy: vitamín D3 - 240 IU, vitamín C - 550 mg, vitamín E - 95 mg, zinok (chelát zinku, glycínhydrát, oxid zinočnatý) - 13 mg Meď (pentahydrát síranu meďnatého) - 2 mg, Mangán (síran manganatý) , monohydrát) – 0,5 mg, Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý) – 0,4 mg, Taurín – 800 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
DOLINA NOTECI Superfood pstruh a tuňák
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Ryba
Tuky (%):
6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme