Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Dolina Noteci hus čistá s jablkom 800 g - krmivo pre dospelých psov 800 g

Značka: DOLINA NOTECI
48306
3.72

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Výživné krmivo pre psov trpiacich alergiami


Špeciálne pripravené zloženie, ideálne pre psov trpiacich rôznymi druhmi potravinových alergií. Krmivo nedráždi extrémne citlivé črevá vášho domáceho maznáčika a pomáha správnemu fungovaniu tráviaceho systému. Husacie mäso obsiahnuté v produkte je zdrojom železa, ktoré je zodpovedné za tvorbu krvných zložiek a prítomnosť selénu pomáha chrániť pred oxidačným stresom. To bude mať pozitívny vplyv na celkové zdravie a pohodu vášho psa. Vďaka Doline Noteci pure budete môcť sledovať, ako sa váš miláčik stravuje chutne a predovšetkým zdravo. Výrobok osloví aj tých najnáročnejších domácich miláčikov.

V predajni maxandmrau.pl odporúčame aj celý rad ďalších produktov, ktoré sú ako stvorené pre menšie i väčšie domáce zvieratá.


zloženie:

Hus 60% (srdce, pečeň, husacie mäso, jatočné telo), husací vývar, jablko 7%, uhličitan vápenatý, tripolyfosforečnan sodný, chlorid draselný.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Husí
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme