Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

DIVINUS Cat Complete granule pre mačky 20 kg

Značka: DIVINUS
68982
33.95

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dokonalé riešenie pre vašu mačku

Kompletné krmivo Divinus Cat Complete je perfektným riešením pre vašu mačku. Obsahuje všetky potrebné živiny, vitamíny a minerály, ktoré zaistia harmonický rast a dobrý zdravotný stav vášho maznáčika. Vitamín A obsiahnutý v krmive má pozitívny vplyv na rast a zrak mačky. Vitamín E chráni tuky a lipidy obsiahnuté v tele pred voľnými radikálmi a predchádza syndrómu dráždivého čreva. Vitamíny skupiny B sú zodpovedné za dobrý stav kože a srsti, vďaka čomu bude vaša mačka vyzerať zdravo a krásne. Vitamín D priaznivo pôsobí na črevá, kosti, obličky a reguluje hodnotu vápnika a fosforu v tele mačky, zaisťuje správnu mineralizáciu kostry. Je obzvlášť dôležité pre domáce mačky, ktoré majú obmedzený prístup k slnečnému žiareniu. Prídavok taurínu v potrave podporuje správne fungovanie srdca a nervového systému.

Zloženie:

Obilniny (43 %), vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (37 %, z toho 16 % kuracie mäso), hydinový tuk (4,8 %), repné rezne (2,5 %), hydrolyzované živočíšne bielkoviny ( 2% ), rybia múčka (2,8%), vysoko asimilovateľné bielkoviny, chlorid sodný, pivovarské kvasnice

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
20
Značka:
DIVINUS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Maso
Tuky (%):
12
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme