Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

COUNTRY&NATURE Ocean White Fish Recipe 9 kg

64867
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
3 kg
€ 3

25.59 €

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo na báze morských rýb - bielych a lososových. Vysoký obsah rybích bielkovín zabezpečuje vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín omega 3 a 6 v primeranom pomere. Malé množstvo iných živočíšnych bielkovín znižuje alergénny potenciál krmiva a vďaka bezobilnému zloženiu je krmivo ideálne pre psov s citlivým tráviacim systémom a intoleranciou.

Kvalitné prírodné zložky poskytujú dôležité minerály, vitamíny a antioxidanty. Nenasýtené kyseliny, rybie tuky a lososový olej sú zodpovedné za silnú obranyschopnosť organizmu a posilňujú obehový, nervový a kostrový systém. Jód z rýb je v súčasnosti mimoriadne dôležitý pre správne fungovanie štítnej žľazy. Bylinky v potravinách podporujú trávenie, čakanka a Juk Schidiger odstraňujú nepríjemný zápach stolice.

Všetky potraviny Country & Nature obsahujú L-karnitín. L-karnitín prírodného pôvodu umožňuje zvýšiť výkonnosť organizmu zvieraťa, zvyšuje svalovú pohybovú silu, ovplyvňuje činnosť srdcového svalu a stimuluje metabolizmus, zabraňuje nadváhe.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9
Produktová řada:
DR PETCARE Country&Nature Ocean White Fish Recipe
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
COUNTRY&NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Ryba
Metabolická energie (%):
3973
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
20
Vápník (%):
2.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme