Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

COMFY Natural Long Hair šampón 250 ml pre psov s dlhou srsťou

Značka: COMFY
65734
4.85

Odesíláme do 72 hodin

Cena v bodoch: 102 point
Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šampón Natural Long Hair Pump pre psov s dlhou srsťou na rozčesávanie 250 ml

Ak sa chcete starať o krásnu, zdravú a lesklú srsť vášho psa, je Natural Long Hair Pump Shampoo tou správnou voľbou! Bol špeciálne vyvinutý pre psy s dlhou a náročnou srsťou, ktorá môže byť zdĺhavá a náročná na úpravu. Zložky tohto šampónu boli vybrané tak, aby Vášmu maznáčikovi poskytli komplexnú starostlivosť. Extrakty ľanu, avokáda, ambry, čierneho turína a hodvábu vyživujú a vyhladzujú vlasovú štruktúru, posilňujú ju a zabraňujú vypadávaniu vlasov. Vďaka obsahu arganového oleja certifikovaného Soil Association BIO sa srsť stáva hebkou a zdravou a navyše získava prirodzený lesk. Prírodný šampón pre dlhé vlasy má aj protizápalové a antibakteriálne vlastnosti, ktoré pomáhajú chrániť pokožku vášho psa pred infekciou a podráždením. Neobsahuje škodlivé látky, ako sú parabény, silikóny a SLS, vďaka čomu je bezpečný pre citlivú a alergiu náchylnú pokožku. Vďaka jemnej zelenkastej vôni zeleného čaju bude kúpanie vášho psa ešte príjemnejšie a uvoľňujúce. Produkt je vyrábaný na vlastnej výrobnej linke a jeho ingrediencie pochádzajú prevažne od jedného poľského dodávateľa. Ako používať: navlhčite srsť teplou vodou, naneste malé množstvo šampónu a jemne rozotrite, vyhnite sa očiam a ušiam. Potom dôkladne opláchnite teplou vodou. V prípade potreby je možné ošetrenie opakovať.

Zloženie:

Aqua Cocamidopropyl Betain, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerín Sodné Coco Sulphate, Chlorid sodný, Aróma, PEG-75 Lanolín, Extrakt (ľan, avokádo, ambra, čierny turin, hodváb), Fenoxyetanol, Sorb Kyselina mliečna, Organický arganový olej.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
COMFY

Určení

Určení:
Na dlouhou srst
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme