Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

COMFY Natural Cat šampón pre mačky 250 ml

Značka: COMFY
65737
4.60

Najniższa cena za 30 dni: €4.60

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
COMFY Natural Cat prírodný šampón s vôňou ruže

COMFY Natural Cat šampón bol vytvorený špeciálne pre mačky všetkých plemien. Obsahuje 4 prírodné extrakty: aloe vera, hodváb, ovos a verbenu, ktoré upokojujú pokožku, čistia a hydratujú srsť, zaisťujú jej hebkosť a lesk. Šampón je navyše obohatený o vitamín B5, ktorý urýchľuje proces hojenia poškodenia pokožky, hydratuje a chráni pred vysušením a štiepením vlasov. Všetky šampóny z radu Comfy Natural obsahujú arganový olej, ktorý je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a vitamín E. Vďaka tomu zabraňuje vysúšaniu pokožky, hydratuje ju a regeneruje. Celých 99 % účinných látok šampónu tvoria rastlinné výťažky prevažne od jedného poľského výrobcu. Prírodné extrakty a vitamíny obsiahnuté v šampónoch sú určené pre potreby konkrétnych typov srsti alebo srsti. Neobsahujú parabény a zlúčeniny SLS, preto sú extrémne jemné a poskytujú účinnú starostlivosť. Prírodný šampón pre mačky je určený pre veľmi citlivú a podráždenú pokožku. Jeho pH je optimálne prispôsobené pokožke zvierat - je 6,5. Funkčná fľaštička s pumpičkou zaisťuje pohodlné dávkovanie a jej tmavá farba predlžuje trvanlivosť a chráni receptúru pred delamináciou. Spôsob použitia je veľmi jednoduchý - navlhčite srsť vlažnou vodou, naneste šampón a jemne rozotrite, venujte pozornosť oblasti okolo očí a uší. Potom dôkladne opláchnite av prípade potreby ošetrenie opakujte. Koncentrát je možné riediť v pomere 1:10.

Zloženie :

Aqua Cocamidopropyl Betain, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerín Sodium Coco Sulphate, Chlorid sodný, Aróma, PEG-75 Lanolín, Extrakt (hodváb, ovsené mlieko, aloe vera, vervain), Vit. B5, fenoxyetanol, sorbát draselný, benzoát sodný, etylhexylglycerín, kyselina mliečna, organický arganový olej.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
COMFY

Určení

Určení:
Pro kočky
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme