Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Cat Chow Special Care Sterilizované kura granule pre sterilizované mačky 15 kg

Značka: PURINA
4185
55.04

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 14 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Venované mačkám po kastrácii a sterilizácii

Cat Chow Special Care STERILISED sú granule pre dospelé mačky po kastrácii. Krmivo je založené na prírodných surovinách a obsahuje aj zodpovedajúce množstvo bielkovín a tukov vzhľadom k nižším energetickým nárokom mačiek po kastrácii. Znížený obsah sacharidov pomáha udržovať hmotnosť mačky. Správne množstvo minerálov prispieva k udržaniu dostatočne nízkej hladiny kyslého pH, ktoré chránia močové cesty pred všetkými druhmi infekcií a ochorení močových ciest. Krmivo je navyše obohatené o vitamín E, ktorý posilňuje imunitu, a neobsahuje žiadne umelé príchute, farbivá ani konzervačné látky, takže si môžete byť istí, že svojej mačke dávate to najlepšie. Krmivo bohaté na kuracie mäso dodáva krmivu mimoriadnu chutnosť, ktorú ocení každý mačací gurmán.

Na stránkach maxandmrau.sk nájdete aj ďalšie ochutené varianty granúl pre mačky, určené aj pre skupiny, ako sú mačky s citlivým močovým traktom, dlhosrsté mačky, citlivé mačky z Cat Chow.

Zloženie:

obilniny *, rastlinné bielkovinové extrakty, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (mäso 14 %), oleje a tuky, zelenina * ( sušený koreň čakanky 2 %, mrkva 1,3 %, špenát 1,3 %, zelený hrášok 1,3 %), produkty rastlinného pôvodu (sušené repné rezne 2,7 %, petržlen * 0,4 %), kvasnice * , minerálne látky. * prírodné ingrediencie.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Značka:
PURINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
38
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
10
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme