Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Carnilove True Fresh Adult Dogs Beef 1,4 kg granule pre dospelých psov

Značka: CARNILOVE
68105
11.89

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoko kvalitné a chutné krmivo, to najlepšie pre vášho psa

Carnilove True Fresh Adult Dogs Beef sú vysoko kvalitné kompletné granule pre dospelých psov všetkých plemien. Zloženie bez obilnín znižuje riziko alergických reakcií, a je preto vhodné aj pre alergické psy. Krmivo je založené na čerstvom mäse bez pridaných zemiakov a vyznačuje sa výnimočnou chutnosťou, ktorej neodolá ani ten najnáročnejší pes, a zároveň je vysoko stráviteľné. Krmivo Carnilove True Fresh Adult Dogs Beef je obohatené o Vitamín C a taurín, ktoré posilňujú imunitný systém, a obsahuje aj vodnú riasu, zdroj omega 3 mastných kyselín a polyfenolov, ktoré pozitívne ovplyvňujú zdravie vášho domáceho maznáčika.

Na stránke maxandmrau.sk nájdete ďalšie produkty pre dospelých psov značky Carnilove.

Zloženie:

čerstvé hovädzie mäso (60%), hrášok, hovädzí tuk (konzervovaný tokoferoly), tekvica (4%), cícer, sušené jablká, červená šošovica, prírodné aróma, lososový olej (1%), mrkva, sušené vaječné škrupiny, okrehkový bielok (0,5%), spirulina (0,3%), sušená kobylka (0,2%), sušený koreň zázvoru (0,1%) , sušená čučoriedka (0,1%), sušený rozmarín (0,1%), sušené brusnice (0,1%), sušený tymián ( 0,1%), glukosamín (0,026%), zelené mušle (0,025%), chondroitín sulfát (0,016%), pivovarské kvasnice (zdroj manano-oligosacharidov, 0,015%), koreň čakanky (zdroj frukto-oligosacharidov), 0,001% frukto-oligosacharidov , yucca Mojave (0,015%).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CARNILOVE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
19
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme