Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

CANVIT Dog Senior Maxi 230g

Značka: CANVIT
68706
13.04

Najniższa cena za 30 dni: €12.86

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Denná dávka základných živín

CANVIT Dog Senior Maxi je špeciálne vyvinutý produkt, ktorý poskytne vášmu staršiemu psovi dennú dávku základných živín. Je ideálny pre majiteľov starších psov, ktorí sa chcú starať o zdravie svojho miláčika. Vďaka tomuto produktu bude mať váš pes silnejší imunitný systém, lepšiu kondíciu a výrazne sa znížia prejavy starnutia. CANVIT Dog Senior Maxi je bohatým zdrojom vitamínov, mikro- a makroprvkov, aminokyselín a mastných kyselín omega 3 a 6. Vitamíny A, C a E podporujú imunitný systém a priaznivo pôsobia na zrak. Kyselina hyalurónová sa stará o zdravie kĺbov a L-karnitín ovplyvňuje stav svalov. Zloženie obsahuje aj taurín, ktorý zlepšuje činnosť srdca a luteín, ktorý ovplyvňuje stav pokožky a srsti. Prípravok je nenáročný na použitie - odporúča sa podávať 1 tabletu na 15 kg hmotnosti psa denne. Vďaka tomu máte istotu, že váš pes dostane presne potrebnú dávku živín. Produkt sa tiež ľahko skladuje - po použití stačí obal uzavrieť.


Pred použitím si prečítajte príbalový leták, ktorý je súčasťou balenia.


Výrobok určený len na maloobchodný predaj


Zloženie: Ingrediencie pre psov:

Sušená laktóza, bunkové steny kvasiniek Saccharomyces cerevisiae (zdroj manoligosacharidov), sušené pivovarské kvasnice (zdroj aminokyselín), hydrolyzát kolagénu 2%, rybí a slnečnicový olej (zdroj omega-3,6 mastných kyselín).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
CANVIT

Určení

Určení:
Obniża objawy starzenia
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme