Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

CALIBRA Dog Verve GF Adult Medium Chicken&Duck granule pre psy stredných plemien 12 kg

Značka: CALIBRA
67558
55.44

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 14 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sušené krmivo bez obilnín pre dospelých psov

Hľadáte kompletné a zdravé krmivo pre svojho psa? Calibra Dog Verve Adult Medium Breed Chicken & Duck je perfektnou voľbou! Jedná sa o suché bezobilné krmivo pre dospelé psy stredných plemien s hmotnosťou od 10 do 30 kg, ktoré obsahuje až 30% čerstvého kuracieho mäsa a kvalitné kačacie bielkoviny. Vďaka tomu dostane váš pes optimálnu výživu, ktorá bude zodpovedať jeho prirodzeným potrebám. Ide o krmivo, ktoré obsahuje iba zložky prírodného pôvodu a spĺňa najvyššie požiadavky na prirodzenú stravu pre psov. Vďaka bezobilnej receptúre je ľahko stráviteľné a je ideálny pre psy s citlivým tráviacim systémom. Krmivo je navyše bohaté na sacharidy a vlákninu, čo zaisťuje správnu kalorickú rovnováhu. O kvalitu surovín sa báť nemusíte, pretože krmivo bolo vytvorené s ohľadom na potreby vášho psa. Čerstvé kuracie mäso je kvalitným zdrojom bielkovín, ktorý skvele chutí a je psy dobre znášaný. Jedlo neobsahuje umelé farbivá, príchute ani konzervačné látky

Zloženie: čerstvé vykostené kura (30 %), kačací proteín (26 %), zemiaky (12 %), hydinový tuk, hydrolyzovaný hydinový proteín (6 %), tekvica (4 %), hrášok (4 %), sušený jablčná dužina (2 %), kvasnice, hydrolyzovaná kuracia pečeň (2 %), lososový olej (2 %), prášok z koreňa čakanky (0 ,2 %), sušené šípky (0,2 %), sušený ananás (0,1 %), prebiotiká (mannán oligosacharidy 150 mg/kg, β-glukány 120 mg/kg, fruktooligosacharidy 100 mg/kg), glukosamín (260 mg/kg), chondroitín sulfát (160 mg/kg), juka moja (100 mg/kg).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
CALIBRA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme