Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BUTCHER'S Pre Junior Mini Losos 800 g

Značka: BUTCHER'S
58262
6.70

Najniższa cena za 30 dni: €6.46

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Prémiové krmivo pre malé plemená psov

Butcher's Pro Series Dog Junior s lososom je prémiové krmivo pre malé plemená psov, navrhnuté tak, aby vyhovovalo špeciálnym potrebám dospelých psov. Kvalitné jahňacie mäso obohatené o lososový olej vášho psíka určite poteší a prídavok vitamínov sa postará o zdravý vzhľad kože a srsti. Veľkosť a tvar granúl boli navrhnuté tak, aby malým psom uľahčili príjem potravy. Vitamíny obsiahnuté v pivovarských kvasniciach sa postarajú o zdravý vzhľad kože a srsti, podporia tráviaci a imunitný systém. Receptúra s L-karnitínom, starostlivo vyvinutá dietológmi, pomôže udržať správnu váhu psa. Balenie s pohodlným tesným uzáverom na suchý zips je prispôsobené viacnásobnému otváraniu a zatváraniu, vďaka čomu si potraviny udržia dlhšie čerstvosť. Butcher's Pro Series je rad bezlepkových potravín, bez zvýrazňovačov chuti, umelých konzervantov, soli a cukru. Krmivá obsahujú správne vybrané suroviny, vďaka ktorým sa budú najmenší štvornohí kamaráti tešiť zdraviu po mnoho rokov. Špeciálna receptúra pre psy malých plemien bola vyvinutá odbornými veterinármi a odborníkmi na výživu. Butcher's je značka s tradíciou od roku 1987, kedy vznikla malá rodinná firma. Dnes sú výrobky Butcher's uznávané a získavajú ocenenie. Prirodzenosť je našou prvoradou hodnotou, a preto nepridávame umelé konzervanty ani zvýrazňovače chuti. Naším poslaním je starať sa o zdravie vašich maznáčikov, a preto už od roku 1987 vytvárame krmivá najvyššej kvality.

Zloženie:

kukurica, sušený losos (15 %), hrášok, ryža, hydinové tuky, repné rezne (4 %), ryby, ľanové semienka, karobové struky, pivovarské kvasnice (1, 25 %), minerálne látky, lososový olej (0,5 %), inulín (zdroj FOS 0,3 %), glukosamín, chondroitín

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme