Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BUTCHER'S Dental Care for Mini Dogs 56 g zubné maškrty pre miniatúrne psy

Značka: BUTCHER'S
65883
2.30

Najniższa cena za 30 dni: €2.30

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Maškrta pre zdravé zuby a lesklú srsť

Butcher's Dental Care pre mini psov 56g - lahodné maškrty pre dospelých mini psov je produkt, ktorý pomôže udržať zuby vášho maznáčika zdravé a čisté. Každá desiata je vyrobená z vysoko kvalitného kuracieho mäsa a receptúra s nízkym obsahom tuku, s nízkym obsahom tuku a bez cukru poskytuje ľahko stráviteľné jedlo ako doplnok stravy vášho psa. Tvar a veľkosť desiaty sú špeciálne prispôsobené malému vzrastu psíka, aby sa ľahšie hrýzol a žuval (1 ks - dĺžka 11,5 cm, hrúbka 1,1 cm). Prídavok výťažkov z morských rias a ovocia, bohatých na antioxidanty, pomáha redukovať povlak. Biotín obsiahnutý vo desiate sa zase postará o zdravie a lesklú srsť vášho štvornožca. Butcher's je značka, ktorej tradícia siaha až do roku 1987, kedy vznikla malá rodinná firma. V súčasnej dobe je to vďaka vášni a obetavosti zamestnancov a nasadeniu majiteľov medzinárodná spoločnosť a produkty Butcher's sa tešia uznaniu a získavajú ocenenie. Prirodzenosť je pre značku prvoradou hodnotou, a preto nie sú pridávané žiadne umelé konzervanty ani zvýrazňovače chuti. Poslaním značky je starostlivosť o zdravie domácich miláčikov a od roku 1987 vzniká krmivo najvyššej kvality.

< b>Zloženie:

Mäso a vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu (kurča 14 %), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, glycerín, minerálne látky (hexametafosforečnan sodný 0,6 %), ovocie (sušené jablká 0,2 %, citrusový extrakt 0,02 %), morské riasy (0,2 % riasa).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.056
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Hygiena dutiny ústní

Složení

Bílkoviny (%):
18.5
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
2.7
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme