Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BUTCHER'S Dental Care for Large Dogs 270 g zubné maškrty pre psov veľkých plemien

Značka: BUTCHER'S
65889
5.73

Najniższa cena za 30 dni: €5.53

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dentálne maškrty pre veľké psy

Žuvacie maškrty Butcher's Dental Care sú perfektnou voľbou pre majiteľov veľkých psov, ktorí sa zaujímajú o zdravie zubov svojho maznáčika. Zubné maškrty sú navrhnuté tak, aby podporovali ústnu hygienu vášho psa. Sú ľahko stráviteľné, bez cukru, obilnín a umelých zvýrazňovačov chuti. Hryzátka sa skladajú z prírodných ingrediencií, vrátane kuracieho mäsa, sušeného jablka, morských rias a citrusového extraktu. Neobsahujú škodlivé látky ako farbivá alebo konzervanty. Dôležité je, že žuvacie hračky nielen starajú o zuby vášho maznáčika, ale tiež účinne pomáhajú predchádzať hromadeniu zubného kameňa. Balenie obsahuje 7 dentálnych žuvačiek, ktoré sú nielen chutné, ale aj výživné. Žuvacie hračky Butcher's Dental Care obsahujú vitamíny, ako je vitamín D3, vitamín E a biotín, ktoré prispievajú k zdraviu vášho maznáčika. Žuvacie maškrty Butcher's Dental Care sú vynikajúcou voľbou pre majiteľov psov veľkých plemien, ktorí sa chcú starať o ústnu hygienu svojho maznáčika. O chrup svojho psa sa oplatí starať, pretože stav jeho chrupu ovplyvňuje jeho celkový zdravotný stav. Žuvačky Butcher's Dental Care sú chutné a výživné maškrty, ktoré vám pomôžu v starostlivosti o zdravie vášho maznáčika.

Zloženie:

produkty rastlinného pôvodu, mäso a živočíšne produkty (kurča 14 %), glycerín, minerálne látky (hexametafosforečnan sodný 0,6 %), ovocie (sušené jablká 0,2 %) , citrusový extrakt 0,02 %), morská riasa (kelp 0,2 %). Vitamíny: Vitamín D3 200 IU, Vitamín E 15 mg. Biotín 100 ug. Technologické prísady: antioxidanty schválené EÚ. Analýza zloženia: proteín 18,5 %, hrubý tuk 2,7 %, hrubý popol 6 %, hrubý proteín 2,3 %, vlhkosť 20 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.27
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Hygiena dutiny ústní

Složení

Bílkoviny (%):
18.5
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
2.7
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme