Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BUTCHER'S Classic Delicious Dinners s tuniakom a penou z morských rýb 85 g

Značka: BUTCHER'S
56153
0.78

Najniższa cena za 30 dni: €0.76

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a zdravé mokré krmivo pre vašu mačku

BUTCHER'S Classic Delicious Dinners tuniak 85g je najlepšie, bezlepkové mokré krmivo, ktoré bolo obohatené o taurín, vitamín A a D. Vďaka týmto zložkám Krmivo sa stáva nielen chutným , ale aj zdravým pre srdce nášho maznáčika, podporuje jeho prirodzenú imunitu, zrak, kosti a kĺby. Každá porcia Butcher's mokrého krmiva je pripravovaná v lahodnej mäsovej pene, ktorej vôňa povzbudí chuť do jedla aj tej najjemnejšej mačky. BUTCHER'S je špičkový rad krmív pre mačky. Spĺňa požiadavky všetkých štvornožcov všetkých veľkostí bez ohľadu na ich vek. Vďaka taurínu a kvalitnému mäsu je najlepším zdrojom živín pre našich štvornohých členov domácnosti.

Zloženie:

mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (30 %, z toho čerstvé mäso 59 %), ryby a vedľajšie výrobky z rýb (10 % z toho tuniak 50 %, morské ryby 50 %), minerálne látky. Doplnkové látky: Taurín 300 mg, Vitamíny: vitamín A 2000 IU, vitamín D3 300 IU. Test: Hrubý proteín 9,5%, hrubá vláknina 0,4%, obsah tuku 4%, hrubý popol 2,4%, vlhkosť 81%.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme