Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BUTCHER'S Classic Delicious Dinners s lososom a krevetovou penou 85 g

Značka: BUTCHER'S
56152
0.80

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vycibrené, zdravé jedlo pre vašu mačku

Butcher's Delicious Dinners Cat je lahodná pena pre vašu mačku s lososom a krevetami, ktorá bola obohatená o najdôležitejšie vitamíny a minerály pre zdravie vášho maznáčika. Prídavok taurínu podporuje činnosť srdca a vitamín A zaisťuje zdravý zrak vašej mačky. Mäso v pokrme je naparené, vďaka čomu si zachová plnú chuť a vôňu. Krmivá Delicious Dinners sú lahodné, originálne pokrmy, plné tých najkvalitnejších surovín, vďaka ktorým uspokoja aj tie najnáročnejšie mačacie fajnšmekrov. Krmivo neobsahuje pšeničný lepok, umelé konzervanty a zvýrazňovače chuti. Všetky ingrediencie sú prírodné. Butcher's je značka, ktorá už od roku 1987 vytvára najkvalitnejšie krmivo pre domácich miláčikov. Produkty tejto značky sú uznávané a získavajú ocenenie. Prirodzenosť je pre Butcher's prvoradou hodnotou. Spravidla nepridávajú umelé konzervanty ani zvýrazňovače chuti. Poslaním značky je starať sa o zdravie vašich maznáčikov.

Zloženie:

mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (čerstvé mäso 30 %), ryby a vedľajšie výrobky z rýb (losos 5 %), mäkkýše a kôrovce (krevety 5 %), minerálne látky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme