Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Brit Premium By Nature Sensitive Lamb & Rice 15 kg granule pre psov s jahňacinou a ryžou

Značka: BRIT
51191
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €37.83

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
16 kg
DOPRAVA ZADARMO

51.48 €

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Brit Premium By Nature Sensitive Lamb & Rice 15 kg granule pre psov s jahňacinou a ryžou - kvalita a chuť

Vylepšená receptúra krmiva Brit Premium, ktorá obsahuje prírodné zložky najvyššej kvality. Brit Premium by Nature Sensitive 15 kg s jahňacím mäsom je granule pre domácich miláčikov všetkých plemien. Kompletné krmivo poskytuje zvieratám všetky potrebné živiny, zaisťuje zdravie, výbornú kondíciu a energiu na hru. Receptúra je prispôsobená pre psov s citlivým tráviacim systémom vďaka hypoalergénnym prísadám a ľahko stráviteľnému jahňaciemu mäsu. Brit Premium by Nature Sensitive 15 kg s jahňacinou má navyše lahodnú chuť, ktorá poteší každého domáceho maznáčika.

Vysoký obsah vlákniny

obsahuje veľké množstvo vlákniny, ktorá zlepšuje činnosť čriev a urýchľuje metabolizmus. Vďaka tomu sa nemusíte obávať žalúdočných problémov svojho pacienta. To oceňuje aj náš firemný miláčik Max, ktorý sa veľmi stará o svoju stravu. Každodenná konzumácia krmiva Brit účinne odstránila tráviace problémy nášho priateľa, zaručila mu pokoj a čistý pôžitok z jedla. Zdravo vyzerajúca srsť a koža. obsahuje vybrané zložky, ktoré zlepšujú vzhľad pokožky a srsti. Množstvo rastlinných zložiek a lososový olej dodá vášmu miláčikovi mimoriadne atraktívny vzhľad. konzervované zmesou tokoferolov), hnedá ryža, sušené jablká, lososový olej (2 %), hydrolyzovaná hydinová pečeňová hmota, pivné bravčové rezne, kolagén, hydrolyzované panciere kôrovcov (zdroj glukosamínu, 210 mg/kg), zubný extrakt mg/ kg), bylinkové a ovocné extrakty (klinčeky, citrusové plody, rozmarín, kurkuma, 120 mg/kg), manán-oligosacharidy (120 mg/kg), frukto-oligosacharidy (90 mg/kg), juka moja (90 mg/kg) ), sušený harmanček (80 mg / kg), mušle zelené (zdroj glukosaminoglykánov, 50 mg / kg ), sušené čučoriedky (50 mg / kg).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
BRIT Premium By Nature Sensitive Lamb
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
3660
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme