Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Brit Premium By Nature Junior stredné kuracie pelety pre šteňatá stredných plemien a kurčatá

Značka: BRIT
51166
33.12

Najniższa cena za 30 dni: €33.12

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vyberte si Brit Premium by Nature Junior Medium a vaše šteniatko bude šťastné

Vylepšená receptúra Brit Premium s prírodnými zložkami najvyššej kvality. Odborníci vyvíjajú krmivo Brit Premium by Nature Junior Medium, pričom dbajú nielen na výber živín, ale aj s ohľadom na chute najnáročnejších malých psov. To môže potvrdiť aj náš štvornohý miláčik Maks, ktorý už od ochutnania ocenil úžasnú chuť a vôňu. Svedčia o tom jeho pokusy kradnúť jedlo tým najmenším. Toto je náš gurmán! Výberom tohto druhu krmiva vaše šteňa ocení aj jeho jedinečnú chuť.


Brilantné zloženie

Receptúra krmiva Brit Premium by Nature Junior Medium pre šteňatá je založená na kuracom mäse, ktoré je vynikajúcim zdrojom bielkovín, ktoré podporujú budovanie svalov. To je nevyhnutné pre správny vývoj a rast šteňaťa. Vitamíny a minerály obsiahnuté v zložení zaisťujú pevné kosti, zdravé zuby a krásnu, lesklú srsť. Okrem toho zabezpečujú správne fungovanie imunitného systému psa a udržiavajú ho v dobrej kondícii. Prírodné zdroje chondroprotektantov, ako sú lastúry kôrovcov a lastúrniky zelenoúste, priaznivo ovplyvňujú vývoj kĺbov, chrupaviek a šliach.

Ľahký a mierny

Možno ste si všimli, že váš miláčik je letargický, malátny a nechce sa hrať. Príčinou nemusí byť lenivosť vášho psa, ale skôr zlý výber potravy. Preto je mimoriadne dôležité poskytnúť psovi najmä v prvých mesiacoch jeho života potravu, ktorá je ľahko stráviteľná a šetrná k jeho citlivému žalúdku. Vďaka tomu bude vaše šteniatko rado chodiť na prechádzky, hrať sa s vami a rýchlejšie sa učiť. Zloženie: kuracie 50% (sušené 30%, vykostené 20%), ovsené vločky, pšenica, kurací tuk (konzervovaný zmesou tokoferolov), kukurica, lososový olej (2%), sušené jablká, hydrolyzovaná kuracia pečeň, pivovarské kvasnice, kolagén , zdroj hydrolyzátu kôrovcov/glukozamínu, 2 (zdroj chondroitínu, 180 mg/kg), bylinné a ovocné extrakty (klinčeky, citrusové plody, rozmarín, kurkuma, 150 mg/kg), manno-oligosacharidy (150 mg/kg), frukto -oligosacharidy (100 mg/kg), juka moja (100 mg/kg), sušený harmanček (90 mg/kg), mušle zelené (zdroj glukozaminoglykánov, 60 mg/kg), sušené

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Správný vývoj a zajištění energie
Věk mazlíčka od:
1. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
31
Metabolická energie (%):
3980
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme