Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT Care Functional Snack Immunity Insect 150 g maškrta pre psov na imunitu 150 g

Značka: BRIT
60261
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €2.93

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Podpora imunity vášho domáceho maznáčika

Mäkké, šťavnaté maškrty bez obilnín od renomovanej značky BRIT. Maškrta je obohatená o vitamín C a Lactobacillus acidophilus na podporu imunitného systému. Olovrant je vynikajúcim zdrojom bielkovín a navyše obsahuje Yucca Schidigera, ktorá má detoxikačné účinky – uľahčuje a urýchľuje odstraňovanie ťažkých kovov z tela. Vďaka svojej vysokej chutnosti uspokojí aj tých najväčších psích gurmánov. Obsah kyseliny fulvovej podporuje vstrebávanie živín obsiahnutých v maškrtách. Výťažok z melónu Cantaloupe má priaznivý vplyv na stav kože a srsti vášho maznáčika.

Ideálna odmena pri výcviku a prechádzkach

Zloženie:

sušený hmyz 26%, tekvica 20%, červená šošovka 15%, tekutý rastlinný škrob 14%, lososový proteín* 10%, lososová omáčka* 5%, kolagén 4% , pivovarské kvasnice 2%, sušený zázvor 1%, lososový olej 1% , 0,5% kyselina fulvová, 0,2% polyfenoly a avonoidy, 0,2% yucca schidigera, 0,2% mannán-oligosacharidy, minerály, 0, 1% frukto-oligosacharidy, 0,01% bunky melónu cantaloupe (kyselina extrakt z melónu cantaloupe/15-2x hacillus 9kg)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
27
Tuky (%):
6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme