Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT Care Cat Snack Shiny Hair maškrta pre mačky 50 g

Značka: BRIT
50066
1.47

Najniższa cena za 30 dni: €1.45

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Cat Snack

Brit Care Cat Snack Shiny Hair je perfektná desiata pre vašu mačku, ktorá pomáha podporovať zdravie kože a zlepšuje kvalitu srsti. Bez prídavku obilnín sa skladá z vysoko kvalitných surovín, ako je sušená lososová múčka, hydrolyzovaný kurací proteín, lososový olej, kolagén, rakytník, nechtík, hydrolyzát z hydinovej pečene a šípky. Vďaka obsahu hydrolyzovaného kuracieho proteínu a kolagénu táto pochúťka pomáha spevniť pokožku a zlepšiť jej elasticitu, čo sa premieta do krásnej a zdravej srsti. Lososový olej naopak obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, ktoré navyše podporujú zdravie kože a zlepšujú lesk srsti. Rakytník, nechtík lekársky a šípky sú zdrojom vitamínu C, ktorý je nevyhnutný pre zdravie pokožky a imunitný systém. Brit Care Cat Snack Shiny Hair je nielen zdravá desiata, ale aj lahodná a chutná. Vaša mačka si jeho originálnu chuť zamiluje a neodolá mu. Maškrtu môžete dať ako odmenu za dobré správanie alebo jednoducho ako maškrtu medzi jedlami.

Zloženie:

sušená lososová múčka (22 %), žltý hrášok, tapiokový škrob, hydrolyzovaný kurací proteín (10 %), kolagén, lososový olej (5 %), rakytník (4 %) %), nechtík lekársky (4 %), hydrolyzát hydinovej pečene, šípok (0,5 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.05
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme