Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BOSCH Sensible Renal & Reduction 11,5 kg granule pre dospelých psov 11,5 kg

Značka: BOSCH
55149
48.67

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 12 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pre úľavu močovým cestám vášho maznáčika

Sensible Renal & Reduction je špeciálne krmivo pre dospelé psy citlivé na živiny, ktorým je odporúčaná strava so zníženým obsahom bielkovín a minerálnych látok.
Toto krmivo bolo vyvinuté tak, aby uľavilo močovým cestám vášho maznáčika vďaka výrazne zníženému obsahu bielkovín a špeciálnym bielkovinovým nosičom, ktoré sa skladajú iba z rybieho a zemiakového proteínu (3 %).
Tým sa nutrične a fyziologicky obmedzuje tvorba produktov rozkladu bielkovín v moči, čo prispieva k zmierneniu močových problémov vášho psa.
Pozitívny vplyv na močové cesty je doplnený použitím prírodných antioxidantov z rôznych druhov ovocia., ako sú brusnice ( 0,2 %) a čučoriedky (0,1 %), ktoré navyše ovplyvňujú kyslosť moču vášho psa.

Sensible Renal & Reduction znižuje pH moču a stabilizuje tak kyslosť moču vášho psa.
Výrazne znížený obsah minerálnych látok má priamy vplyv na vylučovanie minerálov vášho psa, čo v kombinácii s ďalšími nutričnými faktormi pomáha stabilizovať kyslosť moču v mierne kyslom rozsahu.
Kyslé prostredie v moči môže znížiť tvorbu produktov metabolizmu.

Sensible Renal & Reduction je bezlepková receptúra a zloženie je založené na vysoko kvalitných rybách ako jedinom zdroji bielkovín.
> Toto krmivo je založené na spoľahlivých ingredienciách a minimálnom obsahu bielkovín a je ideálnou voľbou pre psy s citlivosťou na výživu.

Zloženie:

jahly, zemiaky (sušené) , hydinový tuk, rybia múčka 5% (pstruhová múčka, lososová múčka, sardinková múčka), zemiakový proteín (sušený), sušená repná dužina (odcukrovaná), proteínový hydrolyzát (vegetarián), ľanové semienko, kráj ), čakanka (sušená), hrach, zeler (sušený), uhličitan vápenatý, rybí tuk, mrkva (sušená), jablká (sušená), brusnice (sušené), chlorid sodný, čučoriedky (sušené), múčka z morských rias, mušle ( sušené), kvety nechtíka lekárskeho (sušené), juka (sušené). Analytické zloženie: Metabolická energia 355 kcal/100g (14,87 MJ/kg), bielkoviny 13,5%, obsah tuku 9,5%, hrubá vláknina 3,5%, hrubý popol 4,5%, fosfor 0,4% , vápnik 0,6%, sodík 0,20%, draslík 0,6% horčík 0,10%. Výživové doplnky na 1 kg: vitamín A 25 000 IU, vitamín D3 1200 IU, vitamín B1 15 mg, vitamín B2 30 mg, vitamín B6 10 mg, vitamín B12 200 mcg, biotín 500 mcg, kyselina pantotenová 30 mg, niacín 5 kyselina listová 2,0 mg, vitamín C 400 mg, cholínchlorid 1600 mg, vitamín E 600 mg. Stopové prvky na kg: Mangán (ako monohydrát síranu mangánatého II) 5 mg, zinok (ako hydrát chelátu aminokyseliny zinku) 70 mg, meď (ako pentahydrát síranu meďnatého) 10 mg, mangán (ako hydrát chelátu aminokyseliny mangán ako jodičnan vápenatý, bezvodý) 2,0 mg, selén (ako seleničitan sodný) 0,2 mg, zinok (ako oxid zinočnatý) 40 mg, železo 175 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
11.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
13.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3582.69
Fosfor (%):
0.4
Tuky (%):
9.5
Vápník (%):
0.6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme