Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Bosch Senior 12,5 kg granule pre staršie psy

Značka: BOSCH
43013
34.91

Najniższa cena za 30 dni: €32.78

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoko kvalitné základné krmivo pre psov starších ako 7 rokov

Bosch Senior je ideálne krmivo pre psov starších ako 7 rokov, ktoré má výrazne znížený obsah kalórií, bielkovín a minerálnych látok a neobsahuje pšenicu. To zabraňuje priberaniu na váhe starších psov a spomaľuje proces starnutia telesných buniek. Prídavok imunitu posilňujúceho komplexu zloženého z mananov a glukánov stabilizuje črevnú mikroflóru. Staršie psy majú výrazne nižšiu energetickú potrebu, a preto potrebujú špeciálne upravené krmivo. Bosch Senior má zníženú kalorickú hodnotu (iba 6 % tuku) a zároveň zvýšený obsah balastných látok (6,5 % hrubej vlákniny) a skladá sa zo starostlivo vybraných surovín, ktoré sú šetrne spracované, čo im umožňuje zachovať si lahodnú chuť a vynikajúcu kvalitu. Zložky živočíšneho pôvodu použité v krmive sú schválené aj pre ľudskú spotrebu.

Veľmi znížený obsah kalórií, bielkovín a minerálnych látok: iba 6 % tuku pri súčasnom zvýšení obsahu balastných látok (6,5 % hrubej vlákniny). Znížené riziko priberania na váhe u menej aktívnych starších psov

Pre zachovanie esenciálnych vitamínov a mastných kyselín bola do potraviny pridaná zmes tokoferolov prírodného pôvodu. Používanie krmiva Bosch zaistí, že váš pes bude dobre živený v každej situácii.

Zloženie:

hydinová múčka, ryža, jačmeň, kukurica, proso, repné rezne (bez cukru), celulózový prášok, hydrolyzovaný proteín, živočíšny tuk, rybia múčka, hrach, rybí tuk, kvasnice (sušené, obsahuje 0,1 % mannán oligosacharidov a 0,06 % beta glukánov ), chlorid draselný, chlorid sodný, extra (0,1 %), čakanka (sušená)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
Bosch Senior
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci
Věk mazlíčka od:
7 let

Složení

Bílkoviny (%):
19
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3200
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
6
Vápník (%):
0.8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme