Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BOSCH Sanabelle Snack maškrta pre mačky s pstruhom a čučoriedkou 55 g

Značka: BOSCH
55171
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €2.07

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BOSCH Sanabelle Snack pstruh a čučoriedka – lahodné pochúťky pre vašu mačku!

BOSCH Sanabelle Snack pstruh a čučoriedka, 55 g – lahodné pochúťky pre vašu mačku! Bezobilné maškrty sú určené pre všetky plemená mačiek. Ich zloženie je založené na produktoch živočíšneho pôvodu a prídavku ovocia a rezignácie na obilniny a lepok v zložení zaisťuje ľahkú stráviteľnosť a nezaťažuje tráviaci systém. Maškrty Sanabelle Snack sú perfektnou odmenou pre vašu mačku, rovnako ako desiata počas dňa. Jemná textúra a veľkosť maškrty (1,5 cm) sú vhodné pre mačky všetkých vekových kategórií. Maškrty obsahujú taurín, ktorý je nevyhnutný pre správnu funkciu srdca, mozgu a zraku mačky. Odporúčanie na kŕmenie: Telesná hmotnosť mačky: Kusov za deň: od 2 do 3 kg 2 - 4 od 4 do 5 kg 5 - 6

Ako doplnková potravina nemôže tvoriť základ diéty. Je potrebné dodržiavať odporúčania výrobcu ohľadom denného počtu kusov. Vždy zaistite prístup k vode.

Zloženie:

Mäso a vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu (88 %, z toho 20 % čerstvé kura), ryby a vedľajšie výrobky z rýb (8 % pstruh), minerálne látky, ovocie (1 % sušená čučoriedka), vedľajšie rastlinné produkty (0,05 % sušená juka)

Analýza: Bielkoviny: 34 %, Tuk: 20 %, Vláknina: 2 %, Popol: 9,5 %, Vlhkosť: 28 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.055
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
20
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme