Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BEWI DOG základné krmivo 12,5 kg s hydinovým mäsom

Značka: BEWI DOG
66778
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Toto krmivo bolo vytvorené pre zdravie a pohodu psov

EWI DOG Basic 12,5 kg Suché krmivo pre psov s hydinou - kompletné krmivo pre dospelé psy, ktoré poskytuje základné zložky. Tento produkt obsahuje hydinový proteín, ktorý tvorí 18 % zloženia, a rybiu múčku z morských rýb, rovnako ako mnoho ďalších živín, ako je vápnik, fosfor, vitamíny D3 a E. Toto krmivo bolo vytvorené pre zdravie a pohodu psov. na mysli. Obsahuje všetky základné živiny potrebné na udržanie zdravého životného štýlu a správnej hmotnosti. Krmivo BEWI DOG Basic 12,5 kg Suché pre psov s hydinou je navyše ľahko stráviteľné, čo umožňuje lepšiu asimiláciu živín. Kukurica a kukuričná krupica sú jednou z hlavných zložiek, ktoré psovi dodajú správne množstvo vlákniny a sacharidov. Sušená repná dužina bez cukru, rovnako ako sušené pivovarské kvasnice, dodajú chuť a dodajú psovi energiu. Palmový a kokosový rastlinný olej a hydinový tuk poskytujú správne množstvo tukov, ktoré sú nevyhnutné na udržanie dobrého stavu kože a srsti.

< p>

Zloženie:

kukurica; hydinový proteín (18 %); kukuričná krupica; jačmeň; proteíny získané želatínovým procesom; sušená repná dužina bez cukru; pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); hydinový tuk; rastlinný olej (palmový, kokosový); múčka z morských rýb; hydrolyzovaná kuracia pečeň; chlorid sodný; chlorid draselný. Obsah: Hrubý proteín: 23,5%, Hrubý tuk: 11%, Vápnik: 1,6%, Fosfor: 1,1%, Vitamín E: 120 mg/kg, Hrubá vláknina: 3%, Hrubý popol: 7,5 %, vitamín D3: 1200 IU/kg, vitamín A: 12 000 IU/kg, sodík: 0,3 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BEWI DOG

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
23.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
11
Vápník (%):
1.6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme