Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Single Protein Horse konzerva pre psov

Značka: BELCANDO
15391
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
0.2 kg
€ 4

2.84 €

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné krmivo pre psov, ktoré poskytuje základné živiny

Hľadáte perfektné krmivo pre svojho psa s alergiami alebo krmivovou intoleranciou? Belcando Single Protein je vynikajúcou voľbou, ktorá splní potreby vášho maznáčika. Toto mokré krmivo bolo špeciálne vyvinuté pre psov, ktorí vyžadujú exkluzívnu stravu a zároveň túžia po chutnom a zdravom krmive. Čím sa Belcando Single Protein odlišuje od ostatných krmív? Ide predovšetkým o monoproteínovú receptúru, ktorá zaručuje, že každá verzia tohto krmiva obsahuje iba jeden druh mäsa. Nie je tu miesto pre rastlinné alebo obilné prísady, čo je u psov s alergiami alebo krmivovou intoleranciou nesmierne dôležité. Toto krmivo je založené výhradne na čerstvej svalovine a vnútornostiach jedného živočíšneho druhu a poskytuje iba jeden zdroj živočíšnych bielkovín. Belcando Single Protein sa vyrába v Nemecku podľa prísnych noriem kvality. Krmivo je ľahko stráviteľné a používa vysoko kvalitné krmivárske zvieracie mäso bez plesneného mäsa alebo iných nežiaducich prísad. Dôležité je, že proces výroby je šetrný, suroviny sa varia vo vývare, aby si zachovali čo najviac nutričných hodnôt. Pokiaľ premýšľate, ako spestriť jedálniček vášho maznáčika, Belcando Single Protein ponúka niekoľko chuťových variantov. Navyše sa dá perfektne kombinovať s Belcando Mix It Grain-Free a vytvoriť tak kompletné krmivo, ktoré poskytuje všetky základné živiny.

Zloženie:

mäso a mäsové výrobky vo vývare (100% konské mäso) Rozbor: Bielkoviny 12,5%, tuk 5,0%, popol 2,0% vláknina 0,3%, vlhkosť 76,0%

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
BELCANDO Single Protein Koňské maso
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
12.5
Druh bílkovin:
Koňské maso
Tuky (%):
5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme