Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Puppy Gravy 4 kg granule pre šteňatá do 4 mesiacov

Značka: BELCANDO
64185
18.60

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 5 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné a ľahko stráviteľné suché krmivo pre šteňatá malých plemien

Belcando Puppy Gravy je suché krmivo pre šteňatá malých plemien, ktorého hlavnými zložkami sú hydina, ryža a vajcia. Starostlivo vybrané ingrediencie sú bohaté na minerály a vitamíny, nevyhnutné pre správny vývoj šteňaťa. Vysoko kvalitné bielkoviny z hydiny a rýb poskytujú energiu a stavebné kamene pre kosti a svaly. Prídavok prírodných beta-glukánových kvasníc a želatínového kolagénu posilňuje imunitu šteniat a pomáha udržiavať zdravé kĺby. Belcando Puppy Gravy je ľahko stráviteľná a dobre znášaná telom šteňaťa. Spôsob kŕmenia privyká šteňa na pevnú stravu a uľahčuje odstavenie od matkinho prsníka. Pridaním teplej vody do suchého krmiva sa objaví chutná omáčka, ktorá povzbudí vaše šteňa do jedla. Belcando je značka, ktorá používa iba mäso určené na ľudskú spotrebu. Nenájdeme tu neznáme produkty živočíšneho pôvodu. Krmivo obsahuje iba čerstvé hydinové mäso, čo zaisťuje vysokú kvalitu produktu.

Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (30 %), ryža (23 %), sušený hydinový proteín s nízkym obsahom popola (19 %), kukurica, múčka z morských rýb (6 %), tučný hydinový olej, zelenina olej (palmový, kokosový), sušené vajcia (2,5 %), hydrolyzovaná želatína (2,5 %), sušené pivovarské kvasnice (2,5 %), sušené struky rohovníka, sušená cukrová repná dužina, fosforečnan vápenatý, hydrolyzovaná kuracie pečenie ľanové semienko, lososový olej, semená šalvie, chlorid sodný, chlorid draselný

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
BELCANDO Puppy Gravy
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Druh bílkovin:
Drůbeží
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme