Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Mastercraft Topping Losos s brokolicou 100 g Topping na granule pre psov 100 g

Značka: BELCANDO
67381
1.84

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Poľava pre vynikajúcu chuť kŕmenia vášho psa.

Belcando Mastercraft je zálievka, ktorá dodá každému suchému menu jedinečnú chuť a povrch. Poleva sa skladá z kociek mäsa a vybranej zeleniny, ktoré sú šetrne uvarené v šťave, čím je energetická hodnota nižšia ako u bežných mokrých potravín. Táto poleva je doplnkom k suchému krmivu, vďaka čomu je každé suché jedlo chutné a čerstvé. Belcando Mastercraft s lososom a brokolicou je chutná, svieža a šťavnatá zálievka, ktorá určite poteší každého psa. Použitie Poleva by mala byť kŕmená vyváženým krmivom, Belcando Mastercraft je najlepšou voľbou. Jedno vrecko Topping obsahuje rovnaké množstvo energie ako 20 g suchého krmiva Mastercraft. Belcando Topping s lososom a brokolicou je zárukou tých najlepších surovín, výnimočnej chuti a vysokej biologickej dostupnosti. Mäso pochádza z rýb určených na ľudskú spotrebu a celá zálievka je pripravená z extra čerstvých surovín.

Zloženie:

Zloženie: losos 50%, vývar z lososa 44%, brokolica 6% Analytické zloženie: proteín 7,5%, tuk 6%, hrubý popol 0,5%, hrubá vláknina 0 ,1%, vlhkosť 85%

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
7.5
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme