Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Finest Selection hovädzie mäso s knedľou a cuketou 125 g mokré krmivo pre psov, hovädzie mäso s knedľou a cuketou 125 g

Značka: BELCANDO
15379
1.57

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pre vášho psa.

BELCANDO Finest Selection Hovädzie mäso s knedľou a cuketou je mokré krmivo pre dospelé psy všetkých plemien. Jedná sa o výnimočne chutné a ľahko stráviteľné krmivo, ktoré je ideálne na každodenné kŕmenie vášho maznáčika. Krmivo je vyrobené z najkvalitnejších prírodných surovín, ktoré sú dôkladne spracované. Neobsahuje umelé farbivá, arómy a konzervačné látky. Odporúčané kŕmenie: Poskytnite svojmu psovi čerstvú vodu na pitie. Liek by mal byť podávaný pri izbovej teplote. Nepoužitú časť uchovávajte v chladničke po dobu až 2 dní. Nedojedené zvyšky treba vyhodiť a misku umyť. BELCANDO Finest Selection Hovädzie mäso s knedľou a cuketou sa skladá z hovädzieho mäsa, pečene, jaterníc, jazykov a srdiečok, rovnako ako kúskov cukety a knedlí, ktoré obohacujú chuť a textúru pokrmu. Krmivo navyše obsahuje za studena lisovaný požltový olej, ktorý psovi dodáva esenciálne polynenasýtené mastné kyseliny. BELCANDO Finest Selection Hovädzie mäso s knedľou a cuketou je balené po jednotlivých porciách, čo uľahčuje kŕmenie a zaisťuje čerstvosť produktu. Ingrediencie v ňom obsiahnuté sa varia vcelku, čo ešte zvyšuje ich nutričnú hodnotu. BELCANDO Finest Selection Hovädzie mäso s knedľou a cuketou obsahuje aj množstvo živín, ako je vitamín D3, vitamín E, mangán, zinok a jód, ktoré zaisťujú zdravie a pohodu vášho maznáčika.

Zloženie:

hovädzie mäso, pečeň, držky, jazyky, srdce (63 %); hovädzí vývar (28 %); rezance (4 %); cuketa (4 %); požltový olej (0,5 %); minerálne látky (0,5%). Doplnky na kilogram: doplnky stravy: vitamín D3 200 IU; vitamín E (ako alfa-tokoferol acetát) 30 mg; mangán (ako síran mangánatý) 3 mg; zinok (ako síran zinočnatý) 15 mg; jód (ako jodičnan vápenatý) 0,75 mg. Analytické zložky: proteín 10,8 %; obsah tuku 6,5 %; surový popol 1,8 %; hrubá vláknina 0,3 %; vlhkosť 76,0 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
BELCANDO
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme