Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Balenie Animal DEER HARD XL - 18 cm žuvačka pre psov

67093
13.87

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

100% prírodné jelenie parohy

Gryzak Paka Zwierzaka Jelenie parohy sú ideálnou ponukou pre psov, ktorí milujú prírodné riešenie trávenia času.

Parohy zhodili a odišli v poľských lesoch počas prirodzeného procesu odlivu. Pochúťka vyrobená v Poľsku pod stálym dohľadom Poviat Veterinary Inspector.

Húsatko je k dispozícii v niekoľkých veľkostiach (Soft a Hard). Každá verzia je vhodne prispôsobená potrebám zvieraťa. Veľkosť Soft je určená predovšetkým pre psy s jemnejším upnutím čeľustí. Parožie je navyše špeciálne pozdĺžne zrezané, aby sa uľahčil prístup k najžiadanejšej časti maškrty.

Tvrdá veľkosť odporúčaná pre psov so silnejším zovretím čeľustí. V tejto verzii sa psovi dáva celý kus parohu. Dostať sa k najchutnejšej časti maškrty zaberie vášmu psovi mnoho hodín žuvanie a hryzenie a poskytuje zábavu na dlhú dobu.

Parohy majú poréznu štruktúru, vďaka ktorej sú výnimočne odolné, nedrobia sa a nepraskajú a zanechávajú miesto hry a hryzenie čisté. Cieľom hry je, aby sa zviera dostalo na najchutnejšie miesto žuvacej hračky, teda do hubovitej suchej drene.

Výrobok bez vône, sterilizovaný parou.

Pred prvým podávaním ponorte parohy na 2 minúty do vriacej vody. Túto metódu môžete tiež použiť, keď váš pes stratí záujem o žuvanie.

Ak chcete svojmu psovi zaistiť pohodlie, zvoľte správne krmivo a doplnkové produkty, ktoré doplnia jeho každodennú stravu.

Prejdite si suché a mokré krmivo a maškrty dostupné v obchode maxandmrau.sk a dokončite perfektnú sadu pre vášho maznáčika!

Zloženie:

jelenie parohy 100%
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.113
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Jelen
Tuky (%):
0.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme