Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Arion Premium Lamb rice 10kg + 2kg ZADARMO

Značka: ARION
60028
34.46

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Arion Premium Jahňacia ryža 10kg + 2kg ZADARMO!

Výber správneho krmiva a dodržiavanie správnej stravy pre vášho psa je obzvlášť dôležité, ak váš pes trpí zažívacími problémami alebo problémami s pokožkou a srsťou. Dôležitou súčasťou boja proti týmto ochoreniam je zodpovedajúca výživa, a preto je Arion Premium Lamb rice ideálnym krmivom pre psov s vyššie uvedenými príznakmi. Krmivo obsahuje vybrané hypoalergénne zložky, ako je jahňacia a ryžová múčka, takže sa výrazne znižuje riziko alergických reakcií na živočíšne alebo rastlinné bielkoviny.

Hlavné výhody:

- Fruktooligosacharidy zaisťujú správne biologické prostredie v tráviacom trakte. - Lecitín pre optimálne trávenie. - Jahňacie mäso ako zdroj živočíšnych bielkovín najvyššej kvality. - Prídavok biotínu znižuje riziko vzniku ekzémov, podráždenia a svrbenia kože.

Zloženie:

> obilniny (ryža 27,5 %, kukurica, pšenica, jačmeň), mäso a mäsové výrobky (30 % jahňacie mäso), rastlinné produkty (pšenica, kukurica, repné rezne), rastlinné oleje a tuky, minerálne látky a vitamíny, lecitín, vajcia a výrobky z vajec, fos, yucca schidigera. bez pridania farbív
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ARION

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.7
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme