Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Arion Original Senior Adult Chicken & Rice 12 kg granule pre starších psov stredných plemien

Značka: ARION
38044
45.28

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pre staršie psy strednej veľkosti a psy s nadváhou

Staršie psy sú oveľa menej fyzicky aktívne, a preto môžu mať tendenciu priberať na váhe. Váš starší pes potrebuje špecializovanú výživu, preto je dobré zaradiť do jeho jedálnička krmivo s nízkym obsahom tuku. Predstavujeme vám Arion Original Senior. Krmivo neobsahuje lepok, kukuricu ani iné obilniny. Tým sa znižuje riziko zažívacích ťažkostí aj u tých najcitlivejších psov.

Výhody suchého krmiva:

Ovládanie pocitu hladu Zloženie obohatené o prírodnú rastlinnú vlákninu uspokojí chuť do jedla a zníži pocit hladu medzi jednotlivými jedlami. Správna hmotnosť. Krmivo má nízky obsah kalórií a je bohaté na vlákninu a L-karnitín, ktoré stimulujú metabolizmus tukov a kontrolujú hmotnosť psa. Prebiotický účinok Krmivo obsahuje prirodzene fermentovateľné vlákniny FOS a MOS, ktoré zaisťujú vyváženú bakteriálnu flóru v črevách a optimálne trávenie. Veľkosť granúl bola navrhnutá s ohľadom na malé plemená psov tak, aby si každé domáce zviera pri konzumácii poradilo s veľkosťou krokety.

Zloženie:

ryža (50 %), kuracie mäso (sušené 42 %), ovsené vločky, zelený hrášok, živočíšny tuk, repné rezne, hydrolyzát živočíšnych bielkovín, rafinovaná vláknina, jedlá soľ, pivovarské kvasnice, chlór ppm), glukosamín (100 ppm), fruktooligosacharidy (fos), manno-oligosacharidy (fos), hroznové semienka, extrakt z kurkumy
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
ARION

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
21
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme