Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Arion Original Puppy Large Salmon & Rice 12 kg granule pre mladých psov veľkých plemien

Značka: ARION
38018
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Bezlepková receptúra a receptúra bez GMO

Arion Original neobsahuje lepok ani kukuricu ani iné obilné produkty. Vďaka tomu Arion Original znižuje riziko porúch aj u tých najcitlivejších psov. Podpora imunity a vývoja Obohatené o omega-3 (DHA) z rybieho oleja pre podporu vývoja mozgu a schopnosti učenia rastúcich šteniat. Vitamíny E a C, beta-karotén a prírodné výťažky z citrusových plodov podporujú citlivý prirodzený imunitný systém mladého šteňaťa. Zdravé kosti a kĺby Zloženie krmiva obsahuje vyvážený pomer vápnika a fosforu a pridaný mangán a meď, ktoré zaisťujú silné kosti a zdravé kĺby rýchlo rastúcich šteniat.

Krmivo je zložené z vápnika a fosforu a pridaného mangánu a medi. b>

Zloženie bohaté na lososa a rybí olej poskytuje optimálnu rovnováhu medzi Omega-3 a Omega-6 EFA. Spolu s prídavkom zinku a biotínu vytvára dokonalý základ na zaistenie vynikajúceho stavu kože a srsti.

Zloženie:

ryža (35%), losos (sušený 28%), kuracie mäso, zemiaky, živočíšny tuk, zelený hrášok, hydrolyzát zvieracej bielkoviny, repné rezne, pivovarské sušienky, rafinovaná vláknina, jedlá soľ, uhličitan vá draselný, chondroitín sulfát (100 ppm), glukosamín (100 ppm), fruktooligosacharidy (fos), manno-oligosacharidy (mos), hroznové semienka, extrakt z citrusových plodov.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
ARION

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy
Věk mazlíčka od:
3. měsíce
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme