Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Arion Original Puppy Large Chicken & Rice 12 kg granule pre šteňatá veľkých plemien

Značka: ARION
38016
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Granule pre šteňatá veľkých plemien

Bezlepkové krmivo pre šteňatá veľkých plemien s kuracím mäsom. Zloženie s vyváženým pomerom vápnika a fosforu a pridaným mangánom a meďou zaisťuje silné kosti a zdravé kĺby rýchlo rastúceho šteňaťa. Obohatené o omega-3 mastné kyseliny (DHA) z rybieho oleja, ktoré podporujú vývoj mozgu a napomáhajú schopnosti učenia rastúceho šteňaťa. Vyvážené zdroje esenciálnych mastných kyselín Omega-3 a Omega-6, vitamínov E a C, beta-karoténu a prírodných výťažkov z citrusových plodov podporujú citlivý prirodzený imunitný systém mladého šteňaťa.

Vyvážené zdroje esenciálnych mastných kyselín Omega-3 a Omega-6, vitamíny E a C, beta-karotén a prírodné výťažky z citrusových plodov podporujú citlivý prirodzený imunitný systém mladého šteňaťa. Krmivo obohatené o omega-3 mastné kyseliny (DHA) z rybieho oleja, ktoré podporujú vývoj mozgu a napomáhajú schopnostiam učenia rastúceho šteňaťa.

Zloženie:

kuracie mäso (sušené 49%), ryža (35%), živočíšny tuk, zemiaky, hrášok, hydrolyzát zvieracie bielkoviny, repné rezne, rybí tuk, kuchynská soľ, pivovarský kvasnice, rafinovaná vláknina vápenatý, chlorid draselný, chondroitín sulfát (100 ppm), glukosamín (100 ppm), fruktooligosacharidy (fos), manno-oligosacharidy (mos), hroznové zrná, extrakt z citrusových plodov.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
ARION

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
3622
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme