Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Arion Original Adult Large Lamb&Rice 12 kg granule pre dospelých psov s jahňacím mäsom

Značka: ARION
55994
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vhodné krmivo pre psy veľkých plemien

Vyvážené krmivo je zárukou správnej hmotnosti a telesnej kondície vášho domáceho maznáčika. Nadmerná telesná hmotnosť značne zaťažuje kĺby a môže spôsobovať bolesti kĺbov. Krmivo Arion má menej kalórií ako krmivo, takže váš pes zostane v skvelej kondícii. Neobsahuje lepok, žiadne výrobky z kukurice ani iné obilniny, čo znižuje riziko porúch iu tých najcitlivejších psov.

Výhody suchého krmiva ARION:

Špeciálne zloženie pre zdravý vývoj svalov, kostí a kĺbov zabezpečuje komfortný život psov veľkých plemien. Obsahuje glukosamín a chondroitín, ktoré vytvárajú a posilňujú kĺbovú chrupavku a zaisťujú tak pohyblivosť kĺbov. Probiotiká na podporu tráviaceho systému Obsahuje prirodzene fermentovateľné vlákniny FOS a MOS, ktoré zaisťujú vyváženú bakteriálnu flóru v črevách a zaručujú optimálne trávenie. Zaručene zlepšuje funkciu tráviaceho traktu a optimálnu stráviteľnosť. Zriedkavé omega kyseliny Bohaté na živočíšne bielkoviny a živočíšne tuky, ktoré zaisťujú dostatočné množstvo esenciálnych mastných kyselín Omega-3 a Omega-6 pre zdravú a lesklú srsť.

Zloženie:

ryža (37%), dehydrované jahňacie mäso (26%), ryžové proteíny, zemiaková kaša, živočíšny tuk, zelený hrášok, repné rezne, kuchynská soľ, pivovarské sušienky, rafinovaná vláknina, chlorid draselný, rybí tuk, fosfor, mos, extrakt z hroznových jadier, rozmarín.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
ARION Original adult large breed Lamb & rice
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
ARION

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
12
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme