Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Aquael Miniboost 100 miniatúrny akvarijný prevzdušňovač

Značka: AQUAEL
54332
8.93

Najniższa cena za 30 dni: €8.48

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Použitie:

Prevzdušňovač je určený pre malé a stredne veľké akváriové nádrže (o objeme do 100 l). Možno ho použiť v sladkovodných akváriách, a to aj v akváriách vybavených prevzdušňovacím filtrom. Aquael Miniboost 100 sa používa na účinné prevzdušňovanie akváriovej vody a na pohon tradičných hubových filtrov (v súčasnosti sa používajú hlavne v akváriách s krevetami a plôdikom). Vyznačuje sa veľmi malými rozmermi (len 8,5x4x4 cm), takže nezaberá veľa miesta.

Malý a výkonný

Výrobok má plynulú reguláciu účinnosti pomocou praktického gombíka, vďaka ktorému môžete množstvo čerpaného vzduchu presne prispôsobiť potrebám každého, aj toho najmenšieho akvária. Špeciálna konštrukcia membrány zaisťuje vysokú odolnosť, ktorá zaručuje dlhú životnosť bez nutnosti jej výmeny. Súčasne prevzdušňovač spotrebováva iba 1,8 W elektrickej energie, takže jeho prevádzka je veľmi lacná. Prevzdušňovač výrazne zlepšuje okysličenie vody, čo zaručuje ešte lepšie životné podmienky pre ryby a ďalšie akváriové živočíchy.

Technické údaje:

  • Objem akvária: < 100 l
  • Výkon: 1,8 W
  • Výkon: 100 l/H
  • Rozmery: 8 ,6 x 5,3 x 4,9 cm
  • Priemer hadice: 4/6 mm
  • Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Výkon (W):
    1.8
    Značka:
    AQUAEL
    Průtok (l/h):
    100
    Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

    Recenzie

    Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

    Napísať recenziu

    Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

    Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme