Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

AQUAEL jazierkový ohrievač Winterhot Pro 150 W

Značka: AQUAEL
34171
108.00

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 27 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
AQUAEL Jazierkový ohrievač Winterhot Pro - 150W: nedaj zime šancu!

Ak máte na záhrade jazierko, viete, že nie je ľahké ho v zime udržať v dobrom stave. S Winterhot Pre už to nebude problém! Prietokový ohrievač zabraňuje úplnému zamrznutiu vody v jazierkach. A čo viac, je ekonomický a spotrebuje až o 80% menej energie ako tradičné zariadenia tohto typu.

Ako to funguje? Ohrievač je vybavený inteligentným termostatom, ktorý stráži zmeny teploty vzduchu a prietokovým čerpadlom. Vykurovacie teleso je umiestnené v hliníkovej rúrke pripevnenej k plaváku. V rovnakom potrubí je aj malé čerpadlo, spotrebúvajúce iba 4W/h, ktoré spôsobuje pohyb vody po ohrievači. Keď sa teplota vzduchu udrží nad mínus 5 °C, je to viac než dostatočné na to, aby sa na vodnej hladine okolo zariadenia nenachádzal ľad. Až keď teplota vzduchu klesne pod túto úroveň, termostat spustí vykurovací modul. Voda pretekajúca okolo neho, uvádzaná do pohybu čerpadlom, sa rýchlo ohrieva a vytvára otvor okolo ohrievača.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
AQUAEL
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme