Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

APPLAWS Small & Medium Breed 15 kg Lamb granule pre dospelých psov malých a stredných plemien jahňatá

Značka: APPLAWS
57896
72.57

Najniższa cena za 30 dni: €72.57

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 18 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné suché krmivo pre dospelé psy malých a stredných plemien

Obsahuje vysoké množstvo kuracieho a jahňacieho mäsa a tiež výťažky z bylín a rastlín, vďaka čomu sú zložky tohto krmiva veľmi blízke prirodzená strava psov sloboda. Je hypoalergénny, čo znamená, že neobsahuje bežné alergény ako je sója, pšenica, kukurica či iné obilniny. Vďaka tomu je bezpečný pre psy s potravinovými alergiami. Vysoká hladina živín obsiahnutá v Applaws znamená, že je možné podávať menšie množstvo krmiva za deň, čo je priaznivé pre zdravie psa. Toto krmivo tiež obsahuje aktívne probiotiká, ktoré podporujú a chránia esenciálne črevné baktérie v tele, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý tráviaci systém u šteniat i dospelých psov. Purifikované kvasinkové beta glukány v Applaws podporujú imunitný systém, čo je veľmi dôležité pre zdravie vášho psa.

>Zloženie:

Sušené kuracie mäso 64 %, mleté kuracie mäso 10,5 %, sušené strukoviny 6 %, sušené zemiaky 6 %, sušené jahňacie mäso 5 %, hydinový olej 2,5 % ( zdroj Omega 6), repná dužina, hydinová omáčka, celé sušené vajcia, celulózová vláknina, minerálne látky, lososový olej (zdroj Omega 3, EPA a DHA), vitamíny, sušené paradajky, sušená mrkva, extrakt z čakanky, , kvasnice extrakt (beta glukán min. 0,1 %), glukosamín, metylsulfónylmetán, chondroitín, pepřový prášok, paprikový prášok, kurkuma, extrakt z tymiánu, citrusový extrakt, taurín 1000 mg/kg, juka, brus , zázvor, šípkový extrakt, extrakt z púpavy, extrakt z rozmarínového oleja, oregano, probiotiká

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
38
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1.33
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme