Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

APPLAWS granule s kuracím mäsom pre dospelé psy malých a stredných plemien 7,5 kg

Značka: APPLAWS
38054
43.39

Najniższa cena za 30 dni: €43.15

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
7.5 kg
DOPRAVA ZADARMO

43.39 €

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
All Natural

APPLAWS Krmivo pre dospelých psov malých a stredných plemien s kuraťom 7,5 kg je perfektné krmivo pre vášho psa, ktoré mu poskytuje všetky živiny, ktoré potrebuje. Obsahuje vysoko kvalitné kuracie proteín, ktorý je nesmierne dôležitý pre zdravie svalov a celkovú pohodu vášho psa. Applaws je 100% prírodný a neobsahuje žiadne obilniny ani umelé prísady, takže je vhodný pre psy s citlivým tráviacim systémom. Obsahuje tiež aktívne probiotiká, ktoré priaznivo pôsobia na črevnú bakteriálnu flóru, čo následne zlepšuje trávenie a vstrebávanie živín. Applaws je tiež dobrým zdrojom čistených beta-glukánov, ktoré pomáhajú posilňovať imunitný systém vášho psa a robia ho odolnejším voči chorobám. Toto krmivo je ľahko stráviteľné a chutné, čo je nesmierne dôležité pre vyberavých a náročných psov.

Zloženie:

sušené kuracie mäso 66 %, mleté ​​kuracie mäso 8 %, hrášok 8 %, sušené zemiaky 6 %, hydinový olej 2,5 % (zdroj Omega 6), repná dužina, hydinová omáčka, sušené celé vajcia, celulózová vláknina, minerálne látky, lososový olej (zdroj Omega 3), vitamíny, sušené paradajky, sušená mrkva, extrakt z čakanky, lucerna, morské riasy, kvasnicový extrakt (Beta, metylsulfónylmetán, chondroitín, extrakt z brusníc, extrakt z juky, extrakt z citrusov, taurín 1000 mg/kg, rozmarínový olej, extrakt z tymiánu, extrakt z mäty, extrakt zo šípky, extrakt z papriky, extrakt z kurkumy, extrakt extrakt z kôpru, extrakt z púpavy, zázvor a oregano, Probiotiká: s obsahom E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 (SF68: NCIMB 10415) 1 000 000 U/kg na pomoc pri obnove črevnej flóry u psov. b>Vitamíny: Vitamín A 19 000 U/kg, Vitamín D3 2000 U/kg, Vitamín E (alfa-tokoferol) 640 U/kg, Stopové prvky: Seleničitan sodný 0,33 mg/kg, Jodičnan vápenatý Bezvodý 3,26 mg/kg, monohydrát síranu železnatého 233 mg, pentahydrát síranu meďnatého 40 mg/kg, monohydrát síranu manganatého 94 mg/kg, monohydrát síranu zinočnatého 444 mg/kg. Prírodné antioxidanty: Zmes tokoferolov; Stabilizátor črevnej flóry: E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 (SF68; NCIMB 10415) 1 000 000 000 U/kg.

Analýza: Bielkoviny 37 %, Oleje a tuky 4,5%, Popol 8,5%, Vápno 1,6%, Fosfor 1,33%. Potrava obsahuje menej ako 23,5% sacharidov.
Neobsahuje umelé farbivá, korenie ani konzervačné látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Wielka Brytania

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Produktová řada:
APPLAWS Adult Dog S&M Chicken
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Kuře
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme